Sintetinių Nėriniai Priekiniai Perukai, Juoda Moterys Ilgai Keistą Garbanoti Plaukai Su Gamtos Valsčiaus Atsparus Karščiui Pluošto Ombre Glueless Perukas

€31.25

€45.28

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prekės Pavadinimas : YXCHERISHAIR Plaukų Stilius : Sintetinis Nėriniai Priekiniai Perukas Plaukų Medžiaga : Aukštos Temperatūros Pluoštas Plaukų Ilgis : 24 cm Plaukų Svoris : 300+-15 g/pak Plaukų Quantitys : 1pack Plaukų Spalva : #1,27 P#,171/22# Pilna Galva : 1 paketai gali padaryti galvos Pristatymo laikas : Nemokamas pristatymas (12-25 darbo dienas); UPS(5-9 darbo dienas)

1.Kodėl spalvos nereikia, atrodo tiksliai taip, kaip nuotraukose?

Įvairių stebėti turite skirtingų ekrano.Gal tos pačios spalvos, turės šiek tiek spalvų skirtumas.

2.kodėl mano plaukai tapti susivėlęs?

plaukų būtų tapo susivėlęs dėl sausumo,naftos ir purvo kaupiasi druskos ,vandens, o ne šukavimas iš savo plaukų kasdien,įsitikinkite, kad nuplauti ir sąlyga, kad jūsų plaukai.

3.Kodėl dozė plaukai nekristų?

Po to, kai naujasis produktas buvo pagamintas,ten bus kai plaukiojantieji plaukų,todėl, kai jūsų pirmasis naudojant,plaukiojantieji plaukų iškristi.

4.Galiu wash&išdžiovinti plaukus?

Galite naudoti švelnus šampūnas ir kondicionierius plauti juos, Mes taip pat rekomenduojame jes plaukų gydymas apie juos kas kelias savaites.Plaukai gali būti smūgis-džiovinti ant žemas parametras,bet tai nėra recommened tai daryti pernelyg dažnai.

5.Galiu dažų&Perm plaukų?

Perukai gali ne dažų,tai yra sunku padaryti patys.Prašome pabandyti ji.

6.Kai bus jums pristatyti mano sklypo praėjus aš už mano užsakymą?

Ten bus 24 valandų mokėjimo tikrinimo metu www.dazasvydziomusiai.lt,kuo mokėjimas patvirtino,ir mes išsiūsime jums per 24 valandas tikėtis, savaitgalį ir festivalis.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, ombre spalvinga nėriniai priekiniai perukas, BOBO Perukas, užduotis žibintai, perukas, kiki garbanotas perukas, synthet perukas, geras keistą garbanoti perukai, nėriniai priekiniai vyras, led varžtas

Stilius Garbanotas
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Kilmės KN(Kilmės)
Nėrinių Spalva Šviesiai Ruda
Tekstūra Keistą Garbanotas
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto
Prekės Pavadinimas YXCHERISHAIR
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Nėriniai Perukas Tipas Nėriniai Priekiniai Perukas
Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Tankis 130%
Svoris 300+_15grams
Ilgis 24 inches
spalva 3 spalvos

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų