1 Pora USB Powered Šildymo Šildomas Žiemos Ranka Šilčiau Pirštines galima Skalbti Plug And Play Megzti Pliušinis USB Elektros Šildymo kumštinės Pirštinės

€3.39

€6.05

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1 Pora USB Powered Šildymo Šildomas Žiemos Ranka Šilčiau Pirštines galima Skalbti Plug And Play Megzti Pliušinis USB Elektros Šildymo kumštinės Pirštinės

Savybės:

1. USB 5V Maitinimas: naujausios šildymo pirštinė yra USB 5V maitinimo.Saugus elektros energijos tiekimas yra labai patogi ir paprasta naudotis.Tiesiog prijunkite jį prie USB prievado KOMPIUTERIO, mobiliojo maitinimo šaltinis, įkroviklis ar kuris kitas 5V maitinimo.Naujoviškas dizainas suteikia ne tik šilumos, bet ir mados.

2. Patogus Šildymas: šildymo temperatūra yra apie 40-55°C, kuris yra labiausiai patogus temperatūros diapazonas žmogaus organizmui.Trys pavaros gali būti koreguojama.Mūsų temperatūra bus ne padaryti jums jaustis sausai.

3. Pusės pirštų Pirštinės su Pirštų Lopšius: half-pirštas yra skirta rašyti ar žaidimų, bet piršto lopšiai yra užlenkta atgal.Atleiskite mygtuką atsiskleisti piršto pristatomos vaikiškos lovelės laikyti ranka šilta, kai ne rašyti.

4. Vienpusis Šildymas: yra šildymo kilimėlis atgal pirštinė, kurią galite šilumos vertus atgal paspartins temperatūros kilimą ir šilumos rankas tolygiai.Šildymo mygtukai priima tolimųjų infraraudonųjų spindulių (far infraraudonųjų spindulių anglies pluoštas), kuris yra patvarus ir efektyvus.

5. Neįtikėtina, Aukšta Kokybė: High-end megzti pliušas, super minkštas, super elastinga, suteikia visišką lankstumą savo rankas ir pirštus, kai juda laisvai.Dar svarbiau, jos stiprų, išskirtinį mezgimo ir hemming, kad ji patvari.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: USB Elektros Šildymo kumštinės Pirštinės

Medžiaga: megzti pliušas

Spalva: juoda, ruda

Įtampa: 5V

USB kabelis apie 1,5 m/59.06 colių ilgio, vieną du

Trijų pavarų temperatūros reguliavimas: aukšta pavara: apie 47℃~55℃, viduryje-pavara: apie 43℃~47℃, žemos pavaros: apie 40℃~45℃

Dydis: apie 18*12.5*2CM/7.09*4.92*0.79 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora Elektrinių Šildymo kumštinės Pirštinės

Pastaba:

1. Prašome atjunkite maitinimo išeinant ar nebuvo naudojama, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, kurį sukelia pernelyg aukštos temperatūros, kumštinės pirštinės, kurį sukelia ilgai šildymas.

2. Imti kaitinimo elementas, kai skalbiant drabužius, ir kumštinės pirštinės gali būti plaunami atskirai.Jei kaitinimo elementas susiduria su vandeniu, išdžiovinkite ją prieš naudojimą.

3. Nominali galia produktas yra 5V 0.76 A. nenaudokite mobiliojo energijos šaltinių didesnis nei 5V, maitinimo adapterius, ir kompiuterio USB.USB-C sąsajos virš 3.0. (Kai išėjimo įtampa viršija 5V2A, šildymo temperatūra kumštinės pirštinės bus per didelis, kurios gali sukelti nudegimus.)

Žymos: pirštinės moterims, exo šildomos pirštinės, usb hands šilčiau, puodelio šildytuvas, lytis elektros pirštinės, joga rinkinys moterims, green fox pirštinės, rankų šildytuvas, sim usb rankinis stabdis, usb šildomos pirštinės baterija

Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Žiemos Pusės pirštų Pirštinės
Funkcija Atsparus vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pusę Piršto
Lytis Universalus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų