Silikoninių Krūtų Formos Dirbtinių Fake Boobs Bodysuit Plokštė Tetas Papai Drag-Queen Transseksualų Shemale Crossdresser Travesti

€68.57

€139.95

-51 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Silikoninių Krūtų Formos Dirbtinių Fake Boobs Bodysuit Plokštė Tetas Papai Drag-Queen Transseksualų Shemale Crossdresser Travesti

Apie medžiagų

Mūsų produktai praeina griežtą kokybės patikrinimo, ir jis praėjo SGS kokybės sertifikavimo.Tai atitinka JAV Maisto ir vaistų Administracija skirti liestis su maistu bandymai.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš 100% maisto klasės medicinos silicio dioksido gelis, kuris yra labiausiai odos su žmogaus oda.Panašių medžiagų, netoksiškas ir beskonis, neturi dirginti odą ir neturės jokios įtakos jūsų sveikatai.

Apie dydis

Mes turime daug skirtingų puodelių, pasirinkti iš.Skirtingi puodeliai tinka įvairių kūno dydžio.Jis turi stiprią pratęsimo.Jei jūsų kūno dydis neviršija produkto dydis 30CM, ji jums tinka ,jei jūsų kūnas viršija gaminio dydis 30CM, jums bus nešioti labai stora, tai gali būti jums tinka, prašome būkite atsargūs pirkti.Pastabos: visi Mūsų produktai yra pagaminti, supjaustyti, ir matuojant ranka, su nedidelių klaidų.

kaip manote, kaip nešioti?atlikite veiksmus,

skelbimas: 1.smaer sluoksnis kūno miltelių suknelė paviršiaus tolygiai, prieš jums suknelė. 2.būkite atsargūs, koreguoti, siekiant išvengti skaldytų dalis .

Pirkėjas Rodyti

Mūsų gaminiai gali pasiekti bet kurioje pasaulio vietoje, nesvarbu, kur esate, mes galime išsiųsti jums!

Apie Pakuotės Ir Transportavimas

Mūsų produktai yra supakuoti dėžutėje ir hermetiški maišai.Niekas nežino, kas yra viduje, visiškai garantuojame jūsų konfidencialumą.Nes skirtingos šalys turi skirtingus muitų teisės aktus, tam, kad galėtumėte gauti sklypų, greičiau ir saugiau, mes turime teisę keisti transporto rūšį pagal transportavimo sąlygas, tačiau nesijaudinkite, mes bus tik pasirinkti, greičiau ir saugiau jums, transporto rūšį.

Apie Muitinės Formalumus

Nes daugelis šalių turi skirtingus teisės aktus, kiekvienas daiktas turi eiti per muitinės kontrolės iš vienos šalies į kitą.Muitinės tik nustato, kad paketas nėra pavojingas elementas.Tai yra teisinis reikalavimas, visas šalis, tačiau nereikia nerimauti, jei muitinės sulaikytos ji.Jums tereikia susisiekti su muitų ir paaiškinti jiems, kad jūsų produktas nėra pavojingas elementas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes padėsime jums įrodyti, kad jis nėra pavojingas produktas, ir jūs galite gauti paketą sklandžiai.

Žymos: krūties shemale, spermos, makšties, latekso crossdress bodysuit, didelis false nėščios pilvo, bodysuit vyras, vyras netikras krūtis, silikoninės krūtys plokštė, krūties silicio, 1 netikrą krūties

Seksualinio Pobūdžio No
Svoris 1.5kg/piece-1.9kg/piece
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 100% medicininio silikono
Elemento Tipas Krūties Forma
Kiekis 1 Gabalas
Patvarus Metų 8-10 metų
Storis 02.cm-1cm
Nepadori Nuotrauka No
Privalumas saugus minkštas sklandžiai nekilnojamojo jaustis ne savitą kvapą aukščiausios kokybės
Prekės Pavadinimas ONEFENG
Dydis BCDEG cup
spalva 5 spalvų rinktis
Modelio Numeris YLLK

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų