USB Šildymo Medvilnės Striukės Lauko Vandeniui Švarkelis, Pėsčiųjų, Kempingas Kelionėse Slidinėjimas, Paltai

€37.21

€95.41

-60 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1.Pažangi Šildymas: 3 didelį plotą, šildymo elementai, tolimųjų infraraudonųjų spindulių šilumos, greitas šildymas, maksimali temperatūra gali pasiekti 45°C-55°C.(Be mobiliojo ryšio energijos yra komplekte)

2.Trys šildymo režimai: zoned šildymo temperatūros kontrolė; saugus žemo slėgio; atskiras temperatūros kontrolė; Trys šildymo režimai; smart chip; vienas mygtukas temperatūros kontrolė; trijų lygių reguliavimas.

3.Naujas atsparus vandeniui ir apsaugos nuo užsiteršimo audinys gali veiksmingai atsispirti naftos ir riebalų, atsparūs korozijai, kelią lauko lietaus ir sniego nuo invazija, su vėjo poveikis yra gera, palyda savo kelionę.

4.Oro pralaidumas:Į kvėpuojantis paviršiaus sluoksnis nano molekulių ir mikroakytoji plėvelė viduryje sluoksnis gali išlaikyti kūno patogus, net jei jis juda ilgą laiką

5.5.Taikoma Sportas: Kempingas, riedlenčių, savarankiškai važiuoti, alpinizmas, dviračiai, kelionės, nardymas, kasdien dėvėti šiltas ir kt.Vidinio šildymo gabalas priima anglies pluošto viela, ne radiacija, stabilus šilumos gamybos ir ilgą tarnavimo laiką.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Šildymo medvilnės-paminkštintas drabužiai

Medžiaga:poliesterio pluoštas,medvilnės

Dydis:M,L,XL,XXL,3XL

Spalva:Juoda,Mėlyna

Paketų sąrašo:

1*Šildymo medvilnės-paminkštintas drabužiai

Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

Žymos: žiūrėti paltai, top striukė veidrodėliai, striukė moterims, atsparus vandeniui armijos kailis, goretex striukė, columbia striukė, raudona snieglenčių striukė vyrams, vyrai švarkelis, striukė vyrų žiemą, žygiai striukė moteris

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Medvilnės
Funkcija Vėjo
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai
Modelio Numeris YL191702L
Pamušalas Medvilnės
Svoris 1100g-1300g
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Medžiagų Technologijos POWER DRY
Lytis VYRAI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų