DFORCE 3D spausdintuvas titan Ekstruderiu darbalaukio FDM spausdintuvu reprap MK8 J-galvos išvyniojamų nemokamas pristatymas i3 montavimo bracke

€15.70

€24.54

-36 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Jeigu norite atsiųsti UPS/Fedex/TNT/DHL,prašome susisiekti su mumis.Mums reikia aptarti krovinių vežimo su jumis.Į DFORCE visada buvo susirūpinęs dėl produkto kokybės.Mes kuriame produktus ir sunkiai dirbti, siekiant pagerinti kokybę.Mes neapleis mūsų reputacija, nes daug pigių produktų pateikimo į rinką.Manoma, kad tik aukštos kokybės produktai gali kokybei užtikrinti jūsų darbą ir atnešti saugos jūsų darbą.Kai kurie iš mūsų produktų, gali būti brangesni nei kiti,bet prašome tikime, kad mūsų kokybės ir manote, kad jums bus ne apgailestauju, kai gausite prekes.

***-***

***-*** Dear klientas:

Mes modernizuotos ekstruderiu hobb iš nerūdijančio plieno grūdinto plieno.Gal gavote mūsų naują įrangą,prašome neabejoju,tai yra plienas,o ne plastiko.Ačiū už jūsų paramą.

Custom naudojami dantų hobbed ruošiamės rimtai sukibimas ant jūsų gijų.Didelis įrankių yra tiksliai apdirbtais POM pavara ne liejimo dalys.

Titan:naujos Kartos Ekstruderiu savo 3D spausdintuvas pradėti Titan ekstruderiu,dabar jūs turite naudą orientuota štampavimo, bet lengvas,punchy mažai paketą.

1 RINKINYS(ne įeina variklis ir šilumos kriaukle): Visas rinkinys Titan Ekstruderiu + 1.75 MM išvyniojamų adapteris + konsolė 2 RINKINYS(įskaitant variklinių): Titan Ekstruderiu + 23 MM stepper motorinių Thewiringdiagram žingsninių variklių.

Atnaujinti Savo Titan Titan Nykščio Rato.Daro labai lengva tention padarinių.Jūs galite jį rasti .

Žymos: clank, 3d spausdintuvas titan, titan extrud, ender 3 įrankis, wellzoom, tsunad, e3d gerklę, 3d vadovas, bondtech mini, kremas ginklą

Elemento Tipas Ekstruderiu
Modelio Numeris TITAN
Prekės Pavadinimas DFORCE
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų