WALFOS virtuvės žirklės peilis žuvies, vištienos, namų apyvokos nerūdijančio plieno daugiafunkcį pjovimo žirklės su magnetiniu dangčiu

€9.05

€16.16

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pastaba!!!Daugelis pardavėjų su www.dazasvydziomusiai.lt naudoti netikrą medžiagą kopijuoti WALFOS produktų neseniai.mes esame pareikšti ieškinį juos dabar.Pranešk apie netikrą medžiaga yra nuodingas ir kenkia mūsų sveikatai,negali liesti maisto produktų tiesiogiai.

Originalus WALFOS etiketės Visi WALFOS produktai bus h ave Originalus WALFOS etiketė ant pakuotės.Jei jūs neturite rasti pakuotė, produktas yra fake!!!Prašome susisiekti su mumis, jei jums rasti netikrą WALFOS produkto www.dazasvydziomusiai.lt.

Maisto Klasės

Visi Originalus WALFOS Prekės ženklo produktai yra pagaminti iš Maisto kokybės , jokio kvapo , aukštos kokybės medžiagos, nėra pigūs gumos arba TPR medžiagos.

Kodėl mes naudojame aukštos kokybės medžiaga?Nes jis yra saugus poeple naudoti ir gera savo sveikatai.Tikimės, kad jūsų šeima mėgsta ir mėgautis WALFOS aukštos kokybės produktas.

WALFOS prekės yra Maisto Klasės, Patvirtintos tyrimo Ataskaitą, Įmonė SGS (pasaulyje pirmaujančių tikrinimo kompanija) Kai kurie tiekėjai neturi SGS ataskaitą arba naudoti netikrą pranešimą Walfos turi REALIĄ maisto klasės, bandymo ataskaitą SGS Jis yra labai saugus naudoti walfos produktų už jūsų šeimai!

Greitas pristatymas!!!Mes renkamės sparčiausiai laivybos būdas ir Sekimo Nėra.sekti jūsų užsakymą.Jūs galite gauti prekių greičiau, nei kitose parduotuvėse. ----------------------------------------

Produkto Savybės: -100% visiškai naujas multifunkcinis nerūdijančio plieno virtuvės žirklės. -Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, nr. deformacijos, patvarus naudoti. -Aukštos kokybės neslidžios TPR medžiagos rankena, išvengti slydimo, kai naudojant. -Dantytas peilis dizaino išvengti slydimo, kai scissoring storio mėsos. -Paprasto dizaino, gyvenimo skyrium, lengva atskirti žirklės ir švarus. - 6 Funkcijų: grandymo žuvų žvynai/scissoring mėsa ir kaulai/riešutų krekingo/pjovimo daržovės/nulupti vaisiai ir daržovės/atidarymo skardines ir butelius. -Daugiafunkcinis virtuvės žirklės, naudinga virtuvės įrankiai patiekalai ir virtuvės.

-- PREMIUM, PATVARUS DIZAINAS: Šie ergonominiai virtuvės žirklės yra pagaminti iš premium nerūdijančio plieno, siekiant užtikrinti, kad jie nebus rūdžių ar chip ir kad jie išliktų pakankamai sunku visus jūsų pjovimo, pjaustymas, smulkinimo, ir maisto gaminimo.Neslidžios rankenos, taip pat padės užtikrinti, kad jūs visada išlaikyti tvirtą sukibimą. --LENGVA VALYTI, LENGVA NAUDOTIS, kad jums būtų lengva pereiti taip, kaip jūs naudojate savo žirklėmis, ir lengva valyti, šie žirklės ateina, išskyrus ne 90 laipsnių kampu.Tai užtikrina, kad jūs galite sumažinti naudojant juos paprastai, tačiau jie turi galimybę greitai pereiti juos kepėjų, valymo arba padalos žuvų. --UNIVERSALUS, DAUGIAFUNKCINĖ PRIEMONĖ: Lengvas, mažas, universalus, šių virtuvės žirklės rankena, naminių paukščių, daržovių, paketai, jūros gėrybių, ir dar daugiau, visi palyginti lengvai.Ne tik kad, bet tai labai atidarymo butelių kamšteliai, krekingo lukštai arba riešutais, arba net pjauti gėlių kotelius! --SUMAŽINA MAISTO RUOŠIMO TRUKMĖ: Visi mėgsta valgyti maistą, bet ne visi mėgsta, kiek užtruks, kad ji.Mūsų daugiafunkcinis virtuvinis įrankis gali būti naudojamas daugeliu būdų, ir yra labai lengva valdyti, kad jums sumažinti maisto gaminimo laiką dramatiškai kiekvieną ir kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.Stop shuffling per stalčius ieškote tinkamą įrankį ir tiesiog pasiimti pora virtuvės žirklės iš Geležies Įtaisą.

Kodėl verta rinktis Walfos Parduotuvės:

1.Kokybės Garantija!

100% maisto kokybės platinos silikono medžiagos.

Galite grąžinti prekes, jei yra kokybės problemų, ir mes grąžinsime jums pinigus.

2.Greitai vežimą ir gera pakavimo sklypas.

Mes renkamės greitai vežimo paslaugos ir įsitikinkite, sklypo gera situacija jums.

3.Po pardavimo tarnybą.Profesinės žmogus išspręsti visus klausimus.

Žiūrėkite žemiau, komentarai iš mūsų klientų.

Origninal kokybė už gerą gerą kainą!!!!!!!!Tikrai gražus!Geros kokybės!Dar geriau yra tai, kainą!!Greitas pristatymas!!

48520 gerų komentarų apie WALFOS produktus iš pirkėjų

Mes tik parduodame 100% REALIŲ WALFOS prekės geros kokybės gaminį.

Žr. Toliau atsiliepimų iš pirkėjų

Kodėl verta rinktis Walfos: 1.Kokybės Garantija!

100% maisto kokybės platinos silikono medžiagos.

Galite grąžinti prekes, jei yra kokybės problemų, ir mes grąžinsime jums pinigus.

Žymos: knive, nakiri peiliai, sanrenmu naudingumas peilis, virtuvės knive, pubg dovana raktas, 7cr17 plieno peilis, žuvies filė peilis, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina, mini drožyba peilis

Peilio Tipas Daugiafunkcį virtuvės peilis, žirklės
Sertifikavimo SGS
Dydis Length
Tipas Peiliai
Svoris 220g
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas walfos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga TRP+Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris KU1605001

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų