2.5 L Didelių Pajėgumų Lengvas BPA Free Plastinės Gimnastikos Sporto Vandens Butelį, Lauko Kempingas Hidratas Konteinerių Mokymo Gėrimo Butelis

€12.09

€15.49

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Karšto 2.5 LBig Talpa Lengvas BPA Free Plastiko Salė, Sporto, Vandens Butelį, Lauko Kempingas Hidratas Konteinerių Mokymo Geriamojo Vandens

Aprašymas: Savybės:

1.Didelė talpa: 0.6 galonas(77oz) didžiulės talpos, 2.5 litrų telpa butelyje, ji atitinka kasdieniam mokymo ar lauko kempingas vandens imtis.

2.Permatomas dizainas gali padeda patikrinti, kaip daug vandens, palaikykite ir kiek vandens liko butelyje.Puikiai tinka treniruotės vandens poreikius.

3.Nepralaidi vandeniui Funkcija: nepralaidi vandeniui su lengva gerti apversti aukštyn bžūp.lengva atidaryti ir puikiai uždaromos su spauda, po to gerti.Tilptų ice cube atvėsti vasaros, ir maišant išrūgų arba energetinių gėrimų.Kieta rankena ir patvarus dangtelis pritvirtintas ant butelio, nebus jokių rūpesčių dėl nuotėkio, kai purtant buteliuką išmaišyti išrūgų.

4.Lengvas ir patvarus: sunki, patvari, plastikinė garantija kasdien naudoti ir ilgalaikis saugojimas.Cheminis nemokamai struktūra daro yra puikus kultūrizmo arba stovyklaviečių ir lengvai atlikti.

5.Plačiai Taikomas: Idealiai tinka lauko sporto, pavyzdžiui, kultūrizmo, žaisti krepšinį ,turistinės išvykos, kelionės į sporto salę ir pan.Visų bendrų pratybų ir sporto veiklą patalpose ar lauke laikyti jus hidratuoti, visoje, ar tiesiog likti hidratuotas, namuose ar darbo kultūrizmo svorio, stovyklauti, keliauti, sportuoti ir visi kiti lauko sporto, taip pat namuose ir biure.

Komplektą Sudaro:

1 x Sportas butelis

Žymos: sporto buteliai, sporto salė silicio vandens butelis, dviračių kolbą, bottl vandens, gėlių bpa free butelis, dviračių bottl, bottl gėrimas, nerūdijančio plieno terminio vandens bottl, r1100rt, uzspace sporto salė butelis

Didelės talpos 0.6 galonas(77oz) didžiulis talpa
Talpa >1L
Skaidrios konstrukcijos patikrinti, kiek vandens
Puikus kultūrizmo ar stovyklavimo
Lengva nešiotis
Savybės lauko kempingas vandens imtis
Nepralaidi vandeniui Funkcija Nepralaidi vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
Lengvas Patvarus
Plačiai Taikomas Idealiai tinka lauko sporto, pavyzdžiui, kultūrizmas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų