4 Colių Squre Akrilo Bloko Rėmas Stovi Magnetinio Foto Rėmelis Popieriaus Kainą Ekranas Paveikslėlio Rėmelį, prisijunkite Turėtojas 10*10cm 2 vnt.

€14.03

€14.93

-6 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

wy-plugin-pradėti

Karšto Prekės

$450

$6.5

$2.6

$2.6

$4.9

$6.5

$8

$145

wy-plugin-end

[xlmodel]-[custom]-[47715]

4 Colių Squre Akrilo Bloko Rėmas Stovi Magnetinio Foto Rėmelis Popieriaus Kainą Ekranas Kristalų nuotraukų Rėmelį, prisijunkite Turėtojas 10*10cm

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[47719]

DUK

1 .Ar yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Jei jums reikia daugiau arba norite individualų produktų susisiekite su mumis dėl tolesnių diskusijų.Mes 18 valandų internete jums. (išskyrus atostogas).

2. Ar pritariate, kad lašas laivybos?

Taip, Mes priimame lašas laivybos.Pateikite užsakymą su teisingą adresą.Kitą adresą, kaina yra visai kitokia, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl kainų.

3. Visos nuotraukos yra realios foto?

Nuotraukos ir visi produktai, mes parduodame, yra realios, šaudyti.

4. Kaip dėl Kokybės?

Kokybė yra pagrindinės mūsų kompetencijos.Mes savo prekės TOWNSBOX ir top 10 fabrikai iš Kinijos mūsų tiekėjai.Kiekvieną produktų, bus griežtai tikrinami prieš pristatymas užtikrinti kiekvieno klientai gali gauti nuostabų produktus su aukštos kokybės.Yra baisi pardavėjas naudoti mūsų nuotrauką parduodame blogos kokybės produktą su mažesne kaina.Mes siūlome jums įsigyti pavyzdys palyginimui, prieš jums padaryti, urmu perka .

5. Aptarnavimas Po Pardavimo?

Kai gavote mūsų produktą, nesvarbu, kokių problemų turite, prašome nedvejodami kreipkitės į mus laiko.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą bazę dėl abipusės naudos.Mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimą, kai mes matome savo pranešimų greičiau.

6. Kodėl Logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

Visi mūsų produktai beveik plonas pelno, ir mes laivas juos nemokamai daugumai šalių, todėl mes negalime sau leisti brangaus Express, tokios, kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS.Mes renkamės gana palankios Kinija Paštu, Oro Paštu ar Hongkong Post, paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas, prašome kantriai laukti.Jei esate skubiai reikia mūsų produktų taip pat galite pasirinkti, DHL, "FEDEX", UPS, TNT, EMS, tačiau jums reikia mokėti atitinkamą Logistikos mokesčių.Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laiką.

7. Kad proccessing laiko.

Kad proceesing laiko trunka apie 1-5 dienų.Individualų užsakymą gali užtrunka ilgesnį laiką.

8. Laivybos metodai

Mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, FEDEX, UPS E-Paketinio, China Post, Po Singapūras, Honkongas Post " ir pan.

Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

9. Yra keletas nedidelių problemų turime pastaba.

Nuotraukos ir prekės yra niuansų yra normalu

Prašome pasirinkti spalvą, prieš patvirtina, kad

Prašome leisti dydis 1-3mm klaidą su rankinis matavimas

Žymos: universalus magnetinis rėmelį, rėmo nuotrauką, savininkas telefono, akrilo ekranas, ekrano nuotrauka, turėtojo žyma, aikštėje akrilo užblokuoti rėmelį, akrilo blokuoti kadrų, kampe puncher, ultem magnetiniai rėmeliai

Tipas Foto Rėmelis
Dydis 10cm*10cm
Medžiaga Akrilo
su picture card" No
Formos Aikštė
Rėmo storis 9mm+9mm
Modelio Numeris TB18071106
Prekės Pavadinimas TOWNSBOX
Stilius Modernus
Lapo Dydis 4inch

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų