WorthSJLH Medvilnės Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai Su Akmenimis 2020 Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė 5Yards

€51.01

€85.02

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

WorthSJLH Medvilnės Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai Su Akmenimis 2020 Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė 5Yards

Nustoti kovoti ir jūs nustoja gyventi.WorthSJLH yra profesionalus tiekėjas įvairių nėrinių audinio.pavyzdžiui, afrikos nėrinių audinys,nigerijos nėrinių afbric,prancūzų tiulio, nėrinių audinys,akių tinklas, nėrinių audinys,šveicarijos vienspalviai voile nėrinių audinys,guipure laido nėrinių audinys,velet nėrinių audinys,puošnios nėrinių audinys,medvilnės nėrinių audinys,blizgančiais nėrinių audinys,3d nėrinių audinio.Nauja siunta bus atnaujinamas kiekvieną trečiadienį su big nuolaida.Nepamirškite peržiūrėti mūsų naujas dizainas ne pirmą kartą,kuri atneš suprise u.

Mes matome tai Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai su akmenimis LF33935.

1. Ji buvo pagaminta iš geriausios poliesterio ir metallic ant minkštos medvilnės audinio su pasakų siuvinėjimas. 2.Ji puošia blizgantys akmenys ir kilputė už maevelous atrodo.

3.Yra 5 spalvos let u pasirinkti,Purpurinė,Aqua,Balta,mėlyna,, Persiko spalvos,priimti jokio custom spalvas.

4. Unikalaus siuvinėjimo dizainas bus tinkamas būdas įkūnyti temperamentą elegantiška ponia.Nemanau, kad jums turėtų praleisti šią galimybę praturtinti savo garderobą .

Q1:Kiek laiko pristatys prekes po to, kai aš mokėti?

Mes paprastai laivas prekes iš karto, kai jūsų užsakymą.

Q2:Kaip ilgai aš galiu gauti mano prekių po to, kai pardavėjas turi laivą?

Sklypas bus išsiųstas Fedex,TNT,Dhl,epacket ar kitų laivybos kompanijų.Ji dažniausiai trunka tik 2-3 darbo dienas į Europą.Kartais dėl darbymetis, ar oras,pristatymas bus atidėtas,kad paprastai,užpildo nesijaudinkite.

Q3:Kai jums bus atnaujinti vėliau kaip dizainas?

Mes atnaujinsime mūsų nauja siunta apie kiekvieną trečiadienį reguliariai,nepamirškite veiw!

Q4:Apie mokesčių.

Kai kurie šalies gal bus už kai importuojančios mokesčių muitų.Ypač Europoje,jei muitinės, mokesčių prašoma,pirkėjas yra atsakingas už tai ,Jei pirkėjui nereikia aišku, muitinės ir tegul sklypo grįžti ,mes negalime grąžinti mokėjimo.bet mes taip sumažinti prekių vertė padėti ir aviold muitinės.todėl nereikia nerimauti per daug apie tai.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Ji gali padėti mums tobulinti mūsų klientų aptarnavimo.Prašome susisiekti su mumis dėl atsiskaitymo, prieš suteikiant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mūsų galutinis tikslas yra padėti jums mėgautis pirkinių iki galo.

WorthSJLH Medvilnės Nėrinių Audinys, Aukštos Kokybės Šveicarijos vienspalviai voile Nėriniai Su Akmenimis 2020 Vėliau kaip iki Afrikos Nėrinių Audinio Vestuvinė Suknelė 5Yards

Žymos: nuotakos audinio nėrinių, žalia šveicarijos vienspalviai voile, taivano vestuvinė suknelė, hannlin royal, nėriniai šveicarijos, šveicarijos nėrinių audiniai, afrikos audinio nėrinių, naujausi aukštos kokybės afrikos nėrinių medžiagos, hoh nėrinių audinio šveicarijos, audinio nėrinių

Prekės Pavadinimas WorthSJLH
Sandėlyje Limted sandėlyje
Medžiaga Medvilnės nėrinių audinys, Aukštos Kokybės
spalva Fushia rožinė,Purpurinė,Karališka mėlyna spalva,Aqua,Persikų Spalva
Decoration1 Strazdų,Nėriniai
Pakavimas 5 Metrų per Maišelis (4,5 metro)
Apdaila Cirkonio
Proga Už Nigerijos Šalis ,vestuvių suknelė,šluostės,aso ebi,nuotakos,moterims,vyrams
Stilius Šveicarijos vienspalviai voile nėriniai su akmenimis
Plotis 120cm-130cm,51-52 inches
Audinio Tipas 100% Medvilnės
Modelio Numeris LF33935
Technics Išsiuvinėti
Produkto Tipas Nėriniai
Nauja siunta 2019 geriausia pardavimo 2019 produktus
Funkcija Eco-Friendly

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų