M9 Smart Watch Moterų Fiziologinius Laikotarpį Priminimas Vandeniui Sporto Širdies ritmas, Kraujo Fitneso Apyrankę Phone "PROGRAMĖLĘ " Android", "IOS"

€26.02

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kulka Taškų:

1、Miego Stebėsena: M9 Smart Watch padeda jums sekti savo momentinių širdies ritmo automatiškai ir nuolatos.Ji taip pat padeda stebėti savo miego laiką ir miego kokybę, padeda reguliuoti jūsų sveikos gyvensenos.

2、Žiūrėti Pranešimai: Priimti įeinančius skambučius, tekstinius pranešimus ir laiškus su tekstu, taip pat pranešimai iš "Facebook", "Twitter", "LinkedIn", Akimirksniu ir kitų mobiliųjų programėlių, nepraleidžiant jokių svarbių naujienų.

3、Moterų Funkcijos: Padeda registruoti moterų menstruacijų ciklą, tik tada, kai lytis yra paskirta moteris.Kiekviename etape mėnesinių ciklas yra rodomi tracker ekranas su įvairių piktogramas, kurie gali būti įjungtas arba išjungtas app.

4、Visos dienos Aktyvumo Seklys: Žinoti, kiek žingsnių galite imtis, atstumas esate, apimantis ir kiek kalorijų jūs dega, kiekvieną dieną.Taip pat galite įrašyti šią informaciją atskirai krūvio metu arba mokymo, įskaitant tikrą savo laiką, širdies ritmą.

5、Daugiau Praktiškas Dizainas: M9 smart žiūrėti IP68 atsparus vandeniui, gali būti dėvimi dušas ir baseinas.Tai yra apie 31g ultra-lengvas, tinka ilgai dėvi, ir turi IPS spalvotas ekranas su didelės raiškos.Kitas naudingas funkcijas, tokias kaip nuotolinis kameros, sėdimas įspėjimai ir tylus įspėjimai leidžia jums gauti daugiau naudos.

Specifikacijos: Tipas: "Smart" Bluetooth " apyrankė; protingas sveikas ekspertė.

Korpuso medžiaga, spalva: Cinko lydinio korpuso medžiaga: sidabras juodojo aukso

Tvirtinimas: septyni karoliukai plieno diržas (aukso, sidabro ir juodos spalvos)

Mašina nuoroda dydis: apie 36.5 mm x 10mm/1.44*0.39 į

Procesorius: ŠIAURĖS 52832

RAM: 64KB

Širdies ritmo: Dievas Yixing 3300

ROM: 256

LCD ekranas: apie 1.04" colių TFT HD spalvotas ekranas 240*198

Baterijos talpa: polimero baterija, 150mAh 5 dienas, budėjimo už 6-10 dienų

Jutiklinis ekranas: vienu prisilietimu valdyti

Vibracija variklis: parama

"Bluetooth": BT4.0

G-SENSORIUS: 3-ašis jutikliai, Bosch 253

Įkrovimo stovas: su tvirtinimo tipas įkrovimo kabelis

Pagrindinės funkcijos: sportas veiksmo, sporto kalorijų, sveikatos pasidalijimo (siųsti metu per APP), sporto tikslų nustatymas, širdies ritmo realaus laiko nustatymo, kraujo spaudimo, realaus laiko nustatymo, kraujo deguonies stebėseną.Miego priminimas, sėdimas priminimas ir signalizacijos priminimas.Mažos galios chip, sveikas sportinis stilius, nuoroda "IOS", "Android" mobiliųjų telefonų dalijimosi sveikatos duomenų paketą.Įvairių laukimo režimo pasirinkimo.Išskirtinis užsakymą sporto UI sąsaja.

"Bluetooth" funkcija: "IOS", "Android" sinchronizuoja SMS, telefonų knyga, ir įspėjimas apie skambutį, per "Bluetooth". (Built-in apyrankę nėra telefono knyga.Po sinchronizavimas per "Bluetooth" ryšys, vardas, pavardė, telefono gali būti rodoma.) Ši funkcija yra palaikoma šrifto biblioteka.

Apyrankė paramos kalba: Kinų (Supaprastinta ir Tradicinė), Japonų, anglų, prancūzų, Tajų, italų, vokiečių, ispanų, rusų, portugalų, lenkų, Malajiečių

PROGRAMĖLĖS palaikymo kalba: Kinų (Supaprastinta ir Tradicinė), Japonų, anglų, prancūzų, Tajų, italų, vokiečių, ispanų, rusų, portugalų, korėjiečių, Malaizijos

Suderinama: Palaiko "iOS", 8.0 " ir "Android" 4.4 ir aukštojo operacinės sistemos

Žymos: grupė smart, smart žiūrėti zone dviračiu, m9 žiūrėti, dėvėti os 2, latekso sluoksnį gumos, m9 smart žiūrėti, smart žiūrėti vandeniui dviračiu, kraujo spaudimo deguonies širdies ritmo smart žiūrėti, m9, ilgas baterijos smart žiūrėti

Kalbos lietuvių
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas Lsmartlife
Baterijos talpa 120-180mAh
Judėjimo Tipas Elektroninis
Sistema Android OS
Grupė Nuimamas Taip
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Sertifikavimo CE
Stilius Sportas
Ekrano Dydis 1.08 colių
Funkcija Skambučių Priminimas
Juostos Medžiaga PLIENO
RAM <128MB
Rezoliucija 240*198
PROCESORIAUS Modelis ŠIAURĖS 52832
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Baterija Nuimamas No
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Mechanizmas Taip
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Ekrano Formos ROUND
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
ROM <128MB
Tipas Nešiojami
Kelis Ratukus Taip
GPS No
Bylos Medžiaga LYDINYS
SIM Kortelės Prieinamos No
Kilmės KN(Kilmės)
Tinklo Režimas NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų