Disney McQueen Automobilių Patalynės komplektas Vaikams 47"X59" Lovelę Dydis Antklodžių užvalkalus pagalvę Pseudo Medvilnės Patalynė Berniukai Globėjų

€25.68

€32.92

-21 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

. Kūdikio Lovelę Patalynės Komplektas

a : minkštas medvilnės audinio apima kūdikio lovelę odos.patogus poliesterio užpildu šalikas

b : niekada išnyks, reaktyvusis spausdinti, ryškių spalvų, su populiarus modelis.

c : antklode padengti nustatyti, šalikas rinkinys, 2 funkcijos pirkėjo. 1(cm)=0.3937008(colių).Šalikas=užpildas+antklode padengti.Dėl Vadovo matavimo, prašome leisti klaida 2-3 cm.Dėl kitokios kultūros šalį, dydžiai skiriasi priklausomai nuo šalies ir paskatinti žmones patvirtinti dydį, prieš užsakant.

.Lovelę Antklode padengti rinkinys 2vnt:

1pc antklode padengti: 120*150cm (47*59 colių)

1pc pagalvę juoktis: 50*30 cm

.Lovelę Šalikas nustatyti 3pc:

1pc šalikas/užpildas: 120*150cm (47*59 colių)

1pc antklode padengti: 120*150cm (47*59 colių)

1pc pagalvę juoktis: 50*30 cm

Dėl skirtingos spalvų poveikis tarp savo skaitmeninius prietaisus ir realiame pasaulyje, faktinis spalvų gylis produktas gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo to, kas parodyta paveikslėlyje aukščiau.

3D reaktyvusis spausdinti antklode padengti nustatyti, šviesios spalvos, sapnų dizaino, HD kokybės.

Pats stilius pagalvę juoktis, gali būti naudojami kaip dekoratyviniai pagalvių užvalkalai.mielas dizainas. 50*30cm dydžio

"Disney" prekės ženklo pavadinimas, logotipas, pradinis elementas, aukštos kokybės pažadėjo.

Antklode padengti nustatyti su užtrauktuku uždarymo, lengva atidaryti ją ir įdėti į užpildu viduje.

100% medvilnės audinio, 500 siūlai skaičiuoti, 40S, stiprus materal, antklode dangtelis su užtrauktuku.lengva įdėti užpildu viduje.

Reaktyvusis spausdinti techonology, šviesios spalvos, niekada išnyks.gražus tas pats ir su nekilnojamojo punktas

kiti daugiau stilius:

Butas lapas patinka pirmoji nuotrauka, kuri neturi Gumos juosta, ir jūs galite įdėti jį į savo lovą ar čiužinį tiesiogiai.Įrengta lapas yra kaip antroje nuotraukoje, ji turi gumine juosta, reikia patikrinti dydis atidžiai prieš jums užsisakyti.

Priimti tiek Rankų plovimas ang skalbimo Mašina, vandens temperatūra NE aukštesnė nei 30 laipsnių atskirai.Nenaudokite Baliklio, ir nemerkite nustatyti per ilgą laiką.Prašome Atskyrimo skalbimo pagal spalvą, nemaišyti su kitomis tekstilės elementus, tuo pačiu plauti.Tik paramos Šalta plyta.Galima pritarti Sausas valymas.Pirmo plovimo gali paprastai išnyks spalvą nustatyti priimtinu būdu, galite pridėti šiek tiek druskos pirmo skalbimo.

Mes stengiamės, kad apdoroti jūsų užsakymą, ir išsiųsti siuntinį per 5 dienas (darbo dienas), Mes dažnai siūlo "durų iki durų" laivybos paslaugų, jei pasirinksite Komercinės Express, tokios, kaip DHL, UPS, Fedex, ebs.prašome nurodyti savo namų adresą, kad Laivybos problema (Didesnė kaip Pirkimo Apsaugos dar neturite pristatymo ar prarado per shipping), Visiškai grąžinamąsias išmokas Gavo klaidingą produkto (Negerai, modelį arba neteisingas dydis), Visą grąžinamosios išmokos.Ne taip, kaip aprašyta (Medžiagos/ Dydis/Spalva skirtumas, Trūksta kai kurių prekių, su Defektais, Sugadintas, Tamsintas, ect), Dalinis ar Pilnas grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant į faktinę.Nepatinka prekę arba Padarė neteisingą tvarką, Grąžinimas ir visą grąžinamosios išmokos arba Mainus.Visi grįžta/mainai turi būti Originalioje Pakuotėje ir Resalable Būklės .mes negalime sutikti, bet naudojamas plauti, sugadintas, raukšlėta, sutepti ir pan.Nepaisant to, jūs turite bet kurią iš pirmiau išvardytų aplinkybių, ar ne , kai problema atsiranda, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes turime professinal darbuotojų, kad padėtų jums.

Žymos: alexander mcqueen patalynė, sunkvežimių lova, berniukas patalynė vaikams, betmenas vaikiška patalynė rinkinys, automobilių patalynės dvyniai, antklode padengti saulėlydžio, lova vaikas, miegamasis linas, lovos antklodė, mikis

Svoris about 2.5-4.5kg
Kiekis 3 vnt
kilmės vieta Kinija
Dydis Crib Baby Size
Medžiaga 100% Medvilnės
Lape Lapo Nr.
Technics Reaktyvusis Spausdinti
Amžius Lovelę, Kūdikiams, Vaikams
Pagrindinė Spalva Smėlio spalvos
Audinio Tankis 133X72
Prekės Pavadinimas Disney
Siūlų Skaičius 500TC
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Audinio Skaičius 50
Pakuotė Pvc maišelis
Modelio Numeris DISNEY patalynės komplektas
Naudoti Namų, miegamojo puošimas, viešbutis, mokykla, ebs.
Vienetų antklode padengti 2vnt
Stilius Animacinių filmų
Tipas Antklode Padengti Rinkiniai
Taikymo Dydis 1,0 m (3.3 kojų)
Rinkinys Tipas Taip
Reitingas Kokybė
modelis DISNEY Simbolių Modelis
Modelio Tipas Animacinių filmų
Įdaru 100% Poliesteris

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų