Už JAC Patikslinti S5 / Eagle S5 2013-2019 Priekinis Dangtis Dangčio Dujų Statramsčiai Crbon Pluošto Smūgio Slopintuvas Liftas Palaiko Automobilių Stiliaus Absorberio

€30.53

€37.23

-17 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Prašome patvirtinkite savo automobilio modelį, metus,vietą, jums naudoti amortizatoriai ir išplėstinio ilgio originalaus statramsčiai prieš pateikdami užsakymą.Ačiū!

Specifikacijos: Elemento Tipas: Automobilių, Sunkvežimių Dujų Statramsčiai Liftas Palaiko 100% Nauja!Aukštos kokybės!Medžiagos: Metalas+Plastikas Pratęstas Ilgis : Vieta: Priekinis Dangtis variklio Dangtis, Kairės ir Dešinės.

Programos:

Už JAC Patikslinti S5 2013-2019

Už Erelis S5 2013-2019

Savybės: remiantis originalios įrangos projektavimo ir puikiai sukonstruotas,įsitikinkite, kad tiksliai tinka ir funkcija Su Guminiais sandarinimo žiedo stūmoklis, antspaudas, Grūdintas ir chromuotas Plienas Stūmoklio kotui.Sunkiųjų vėžės plieno slėgio vamzdis pasiūlyti ilgesnę gyvenimo Teflono atsarginės žiedas užtikrina didesnį našumą Self clean stūmoklio dalis pasiekia sklandų ir nuoseklų veikimą.Lengva įdiegti su paprasta rankiniai įrankiai.

Pakuotė:

2 x Priekinis Dangtis Dujų Amortizatorius Amortizatoriaus Liftas Palaiko (kairė+dešinė), 2 x Variklių Kambarys Laikiklis 4 x Įdiegti Varžtai

Pristatymas:

1.Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas gavus apmokėjimą

2.Nemokamas pristatymas: Mes paprastai pristatymo www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas/ Kinija Paštu Registruotu oro paštu/ Epacket.

3.Aplink 12-35 Darbo dienas pasiekti, paketai bus pasiekti greitai, kad kai kuriose šalyse ir kai bus imtis šiek tiek laiko.

4.By express: Paprastai tai užtruks 3-7 darbo dienos.

Grįžti&garantija:

Mes suteikiame pusės metų garantiją.jei prekė yra su trūkumais arba neveikia, prašome mums apie tai pranešti prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes stengiamės dirbti su jumis, norėdami išspręsti bet kokią problemą.

Atsiliepimai:

Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Labai ačiū!

Heyue S30

Žymos: jac s5, jac t6, jac s2, automobilių jac, Artmu, oro amortizatorius jac s3, amortizatorius jac j6, automobilių jac s5, audi s5, jac

Mainų Dalies Numeris Liftas Atramos JAC Patikslinti S5
Prekės Svoris 0.5 kg
Medžiagos Tipas Metalas+Plastikas
Kitos Dalies Numeris Dujų Statramsčiai Smūgio Slopintuvas Liftas Palaiko
Specialios Funkcijos NA
Elemento Plotis 18mm
Elemento Aukštis 8mm
Šalis/Regionas Gamyba CN
Paskirties Transporto priemonės Priekinis Dangtis Dangtis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų