12 Colių Šviesos Sieninis Laikrodis Medienos Tyli Šviesa tamsią Naktį Šiaurės šalių Mados Sieninis Laikrodis Ne Tiksi Laikrodis su Šviesos Naktį

€13.85

€17.99

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Įskaitomi sieninis laikrodis: super tyliai ir be tiksi naktį, naktį šviesos funkcija, pakankamai didelis, kad pamatyti ir perskaityti raundas 12-colių skersmens rėmelis be stiklo.

Minimalistinio sieninis laikrodis: Paprastas ir modernus dizainas bus gražiai atrodo bet kuriame kambaryje.Sujungti su visų jūsų dekoro jūsų namuose ir biure.Medinių susiduria su šviesos arabų numeris ir savaitę, atrodo, sh ar p net sutrumpina savo kambarį.

Sieninis laikrodis, kuris šviečia tamsoje: naudojant naktį žibintai, didelės stereoskopinis numeris naktį šviesa, kuri prašo, kad sugertų pakankamai šviesos energijos per dieną (paprastai 4-8 valandas.

Sieninis laikrodis su baterija: Kvarco judėjimas su baterija, ir mažai energijos, reikia 1 AA-baterijos nėra įtrauktos (gera anglies baterijos gali būti naudojamas daugiau nei metus, sutaupyta energija)

Plačiai naudojamas sieninis laikrodis: Vintage ieško sieninis laikrodis puikus valgomasis kambariai, gyvenamieji kambariai, šeimyniniai kambariai, miegamieji, studijų kambario, virtuvės, biuro ir konferencijų centras.

STILIUS: šviesos

Judėjimas: kvarcas (baterijomis) Baterijos

tipas: AA (neįtraukta, naudoti įprastas Cinko-anglies baterijos, o ne šarminės baterijos garantija gyvenimo laikrodis

Įtampa: 1.5 V

Srovė: 400mA

dydis:30*30 cm

Medžiaga:mediena

spalva:Ruda mediena

Pakuotės Turinys:

1 * Šviesos Sieninis Laikrodis(nėra akumuliatoriaus)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: roval lipdukai c40, eilės kristalų kieme, maršrutizatorius namų lte, maršrutizatorius įrankis deko, rovan varžtai žemas, maršrutizatorius išgręžkite 3mm, rovan baja varantys, maršrutizatorius mobiliojo 45, rover " vairo bankas

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų