6 Spalvų Mados Silikono Dirželis Polar Vantage V Watchband Sporto Dirželis Žiūrėti Juosta Spalvinga Apyrankė Juostos Pakeitimo

€3.10

€4.03

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Funkcija:

- Suderinamumas: Šis pakeitimas juosta yra suderinamas su POLAR Vantage V smartwatch TIK, ne dėl kitų modelių.Tinka visoms progoms: Sporto, sveikatingumo, verslo, baseinas, mokykla, šalies ir 24-valandų " day & night wearings.

- Puikus Medžiaga: Pagamintas iš tvirtos ir lankstaus silikono su sklandžiai baigti.Jie yra minkšti , lengvi ir saugūs dėvėti.Taip pat prakaito, lietaus, splash, atsparus vandeniui.Geriausiai tinka didelio intensyvumo treniruotes ir miego stebėjimo, niekada išnyks arba silpnas.

- Orui: skyles grupė daro jį labiau patogu nešioti ir daro jūsų odos kvėpavimas laisvai .Ventiliacijos Angos Dizainas leidžia nešioti kietas ir sausas po prakaitas per sporto.

- Saugos pakeitimo apyrankė su nerūdijančio plieno sagtis, siekiant užtikrinti jūsų žiūrėti saugaus per didelio fizinio krūvio ir dirželio laikiklis užtikrinti papildomo ilgio.Ne jaudintis dėl savo smartwatch nukristi.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Grynasis svoris: 20g

Gaminio dydis: 136*23 mm

Dirželio ilgis: 136mm

Plotis: 23 mm

Pakuotė:

1X Dirželis

2X Plieno Pin

1X Adata Šalinimo Įrankis

Žymos: appl žiūrėti 6, appl žiūrėti, polar smėlis x, polar smėlis x dirželis, "bluetooth" mažosios, polar vantage v2, filmų polar vantage m, dirželis vantage v, vantage dirželis, polar diržo vantage m

Suderinamumas Viskas Suderinama
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Pakuotė 1X Dirželis 2X Plieno Pin, 1X Adata Šalinimo Įrankis
Plotis 23mm
gaminio dydis 136*23 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Neto Svoris 20g
Funkcija Pakeitimo
Medžiaga Silikono
Tipas Dirželis Žiūrėti
Dirželio Ilgis 136mm
Prekės Pavadinimas choifoo
Dropshopping Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų