Naujas Rankų darbo Namų Puošybai Novatoriškų Dream Catcher Cupid ' s Rodyklių Formos Su Plunksna Bohemijos Kabinti Apdaila-Geriausia Dovana

€3.63

€4.54

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Rankų darbo Namų Puošybai Novatoriškų Dream Catcher Cupid ' s Rodyklių Formos Su Plunksna Bohemijos Kabinti Apdaila-Geriausia Dovana

Aprašymas:

Medžiagos: geležis, ring + mediniai karoliukai + plunksnų + medvilnė + kryžius-satino linija

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Tema:Namus, Sodo

Specifikacijos:apskritimo skersmuo 15cm, rodyklių ilgis 50 cm, bendras ilgis 85 cm

Savybės:baltos spalvos plunksnos, simbolizuojantis rodyklių meilės

Paketų sąrašo:Dream catcher*1

Savybės:

1. Naudojimas: Gali būti naudojamas automobilių apdailos pakabukas vestuvių dreamcatcher sienų apdailai.

2. Gali būti dedamas ant automobilio raktų, kuprinės, piniginės.Tinka daugumai progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, padalos, vestuvės, jubiliejai, Valentino Diena, Padėkos, Kalėdų ir kt.

3. Sapnų gaudyklės gražus simbolis.Melstis už taiką ir geros kloties jums, ir išstumti košmaras, tegul miega su saldus sapnai.

4. Kabinti apdailos dream catcher yra puikus savo kambarį, miegamojo lango ar kur dekoro arba išvengti blogybių.Plunksnų gražiai flutters, kai pakabinti ant.Tai yra įsitikinkite, kad jums linksmą nuotaiką.

5. Dream catcher yra palaima, originalus, šiltas ir paslaptingas būdais.Puiki dovana moterys, vyrai, mergaitės, berniukai, kids, už kambario sienų papuošimai, arba kas nors vyksta košmaras, ir kančias, ir kt.

Dydžių Lentelė:

Specifikacijos:apskritimo skersmuo 15cm, rodyklių ilgis 50 cm, bendras ilgis 85 cm

Pakuotė: Dream catcher*1

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: van, mat bohemijos namų dekoro, žymeklį dream catcher, dream catcher, rodyklių aukso apdaila, boho, boho dekoras, inovacijų afrika, kabo dekoro eglės, trumpas plunksnos apdaila

Stilius Pastoracinės
Temos meilė
Medžiaga Mediena

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų