Latekso Atsparumo Juostose Crossfit Mokymo Įstaiga, Mankšta, Joga Vamzdžiai, Traukti Virvę, Krūtinės Expander Pilates Sveikatingumo su maišeliu

€7.71

€12.44

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Esu patyręs pardavėjo ir atneš jums labiausiai išsamią ir tikslią paslaugos.

Pažadu: kokybę, visi produktai yra neapgadinta; logistikos greičio visi produktai yra taip pat greitai, kaip įmanoma, kad po pardavimo, visi produktai yra puikus.

Produkto Savybės: *1.Puikus namų pagrįstas stiprumo mokymas. *2.Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės emulsija ir bus ne per ruožas, skirtingai nei pigiau tie. *3.Leidžia tonas ir formuoti kiekvieną raumenų grupę. *4.Tai bus ne atatranka ir kłucie savo krūtinės plaukus, kaip tai kartais gali atsitikti su metalo spyruoklių. *5.Emulsija juostose yra lengvai pridėti arba pašalinti fotografuoja arba fotografuoja off veiksmų. *6.Ilgalaikis naudojimas gali papuošti kreivė žmogaus organizme, stiprina raumenų linijos, ypač žasto raumenis. *7.Ji taip pat turi stiprią fitneso efektą. *8.Ne tik gali plonas šlaunų, juosmens, sustiprinti bicepsus, bet taip pat gydyti raumenų skausmas. *9.Šio sveikatingumo juosta gali padidinti funkcija kitas kūno dalis ir pašalinti perteklius kūno riebalų sluoksnį, kad jūsų figūra taps labiau tinkami.

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Apmokėjimas:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.dazasvydziomusiai.lt yra tvarkomi Alipay.

Žymos: crossfit virvės greitis, šokdynė plieno, comba crossfit, šokdynė sportas, virvės praleisti, šokdynė, crossfit šokdynė, greitai virvė, crossfit virvė, didelio greičio šokdynė

Departamentas Pavadinimas Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris thtdrhdf
Funkcija Įstaiga
Prašymas Pedalas Exerciser

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų