Elektros Didelio Atšilimo Šildymo Kilimėlis Antklodė Nešiojamų Peties, Kaklo, Nugaros Šildymo Skara Wrap Skausmo, Temperatūros Reguliatorius

€15.87

€17.64

-10 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Elektrinio Šildymo Kilimėlis Drėgnas Auto Off Kaklo, Pečių, Nugaros Skausmo, Šilumos Terapija

Prekės Specifiką:

Tipas: Šilumos Padas

Specialios Funkcijos: Sausas, Auto Išjungti, 3 Temperatūros Nustatymai, Greitas Šildymas, Daugkartinio Naudojimo

Prasmę: Tai Elektrinis Šildymo kilimėlis yra puikus pasirinkimas mažinant skausmą, taip pat suteikia daugiau šilčiau prie jūsų kaklo ir pečių, taip pat juosmens ir pilvo.Išlaikyti nuoseklų šilumos, padedantys raminantis paramos už gerklės raumenys ir kiti skausmai ir skausmai .Drėgnas variantas, mažiau dehidratuojant odos, leidžia šilumą sugeria geriau ir skausmą greičiau. 2 val Automatinis Išjungimas, apsaugo menkas žmonių, pvz., vaikai ir vyresnio amžiaus žmonės.

Savybės:

-Greitas Šildymas ir 3 Terapinės Parametrai

Įkaista per kelias sekundes ir funkcijos 3 skirtingų temperatūrų užsakymą šilumos terapijos seansą.

-Naudoti Namie ar Darbe

Dėvėti darbe, ar namie, ramina raumenų skausmas, todėl jūs galite sutelkti dėmesį į savo dieną.

-2 Pusėje Skalbti Flanelė

2 puses, yra flanelė siūlo maksimalų komfortą.Tai gali būti mašiną nuplauti savo valymas ir be jūsų rankose.

-Patogus Dizainas

Plastikiniai mygtuką dizainas yra pritaikyti, kad tilptų kaklo ir pečių srityje, kuri išlaisvina jūsų rankas ir suteikiant maksimalų komfortą.

-Tikslinės Paramos

Šilumos padeda sumažinti streso overused, uždegimas, raumenų ir sąnarių.Rasti galimybę, kad tikslus reljefas ten, kur jums reikia.

-Kaklo ir Pečių.

Padėti gydyti žnaibo, skausmą ir sustingimą pečių ir kaklo, nugaros, rankų, kojų, pilvo ir pan, didinant kraujo tekėjimą, atpalaiduoja spazmus, ir ramina raumenis.

-Skalbti mašinoje

Šildymo mygtukai negalima plauti,tačiau audiniu, dangą galima nuimti ir plauti.

Pakuotė:

1 X Šildymo Kilimėlis

1 X Valdytojas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: neuropatija palengvėjimą, šildymo pagalvėlės lovos, skausmas, temperatūros kontrolės, custom kaukę nuo dulkių., kėdė šildymo kilimėlis, kaklo palengvėjimą, didelis šildomas kilimas, šilumos kilimėlis, šilumos padas

Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų