Sveikatos Priežiūros Riešo Kraujospūdžio Matuoklis Elektroninių Širdies Ritmo Kamertonas ' Impulsų Dažnis Širdies Plakimas Norma Prietaiso Sphygmomanometer

€15.08

€22.17

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1.Du kartus 99 grupės atminties, IHB aritmija aptikimas, KURIE kraujo,slėgio klasifikatorius,Įtampos aptikimas 2.Gaminio specifikacijos Gaminio dydis: 7.56x6.84x3.1 (be apyrankės) Saugojimo temperatūra: -20 ° C ~ 50 ° C Saugojimo drėgmė: 15%~90% Darbinė temperatūra: 10 ° C ~ 40 ° C Veiklos drėgmė: 40%~85% 3.Ekranas: LCD skaitmeninis ekranas Matavimo metodas: impulsų nuskaitymo metodas / oscillometric metodas Matavimo diapazonas: aukštas kraujo spaudimas / žemas kraujo spaudimas: 20mmHg~280mmHg Pulsas: (40~200) kartų / minutę Tikslumas: ±3mmHg (±0.4 kPa) Pulsas: ±3% skaityti Įtampa: 3V 4.Pakavimo informacija sphygmometer: 1pcs Sunku ABS išorinio langelį: 1pcs Naudotojo vadovas: 1pcs (Dėl aviacijos apribojimai, AAA tipo baterijos neįtrauktos) Spalva dėžutės dydis: 9.6cmX9.0cmX12.0cm, Išorinio langelį tūris: 46.8cmX30.3cmX50cm Svoris: vieną apie 280 gramų yra du stiliai,anglų Balso Stiliaus ir NĖRA Balso stiliaus, prašome pasirinkti vieną, kuri jums patinka.

Išsamiai:

Dear Klientas:

Visi Namų Priežiūros Stebėti mūsų parduotuvėje yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiuntimą iš.Kad dabar ji su pasitikėjimu!

Apie Darbo Laikas:

Dėl skirtingų darbo metu kiekvienoje šalyje, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškus bus atsakyta per vieną darbo dieną.Jei turite bet kokių klausimų dėl produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės suteikti jums Geriausią Klientų Aptarnavimą.

Apie Siuntą:

Mes bus išsiųsti užsakymus per 3 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei jums nereikia gauti užsakymo pagal numatomą laiką, prašome susisiekti su mumis.

Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Grįžti Politikos Informacija:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą. 2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų arba pakeisti elementą jums. 3. Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su tai originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

Žymos: nanovna, sveikatos, vyrai drėgmėmačiu, medicinos istrument, vna, wego širdies ritmo monitorius, ortopedijos veterinarijos, stebėti vnt, oximet, relė omron

Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Prašymas Riešo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų