Naujas 12V 150W Automobilis Automobilio Aušinimo Ventiliatorius Karšto Šiltas, Šildomos Priekinio lango Džiovintuvo Defroster 2 In 1 Nešiojamų Auto Automobilis Van Šildytuvas

€2.53

€3.71

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

[Šildymo ir Aušinimo] - vos Per 5 sekundes, Automobilių Šildytuvas gali greitai pašalinti priekinio stiklo rūko arba šerkšną nuo automobilių kaitinant orą.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip automobilinis ventiliatorius atvėsti savo automobilį, vasaros.Leiskite jums mėgautis vėsioje vasarą ir šiluma žiemą.

[Elektroninis Automatinis Šildytuvas] - Šių automobilių šildytuvas buvo pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir aukštos kokybės gryno vario kabelis.Tinka visiems 12V/24V transporto priemonėms.Veiksmingai saugo akyse priekinio stiklo, aiškiai ir išvengti rūko ar šalčio, nuo nyksta žvilgsnio linijos.

[Aukštos kokybės dizainas] - Protingas dizainas, naudojant cigarečių degiklio kištuką dizainas, vidinis saugiklis, automatinis maitinimo išjungimas apsaugos, kovos su įtampa, saugiau naudoti. 180 laipsnių besisukančiu pagalba, jūs galite nustatyti, kad šildytuvas jūsų mėgstamiausia pozicija.Ir koreguoti pageidaujamu kampu.

[1 minutę quick installation] - tik pašalinkite jį iš dėžutės ir įdėkite ją į 12V/24V automobilinis cigarečių laikiklį, kad jį atidaryti.Su karšto ir šalto jungiklis.Universalus velenas reguliavimo ir 3 pagrindinių oro rozetės, bazė gali būti įdiegta su mūsų dvipuses lipnios, kuris yra patogus ir patogus naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda/Raudona

medžiaga: plastikas

Gaminio dydis: 6.88 x 5.31 x 3.34 colių

Galia: 150W

Grynasis svoris : 350g

Pakuotė:

1*Automobilinis Šildytuvas

Žymos: automobilių šilumos, 12v 150w maitinimo, atitirpinimo dėklas, 12volt, šildytuvas, thule, stilingas aušinimo stiklo, 18 v šildytuvas, jaukus kojų, dyzelinis šildytuvas

Tomas 6L-10L
Energijos Taupymo Režimas 12V DC
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų