Everkaki Vintage marškinėliai Moterims Motociklo Modelio Retro Marškinėliai Tees&Viršūnes Trumpas Rankovės Boho Spausdinti Marškinėliai, Vasaros 2020 Naujas

€12.62

€21.04

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1、EKRANAS suknelę gausite turės savo prekės ženklą,su etikete yra atsitiktiniai.Yra vienas bendras dalykas,kuris yra AUKŠTOS kokybės ir žinomų dizaino.Mes galime jums pasakyti, jo dizaineris, jei norite žinoti. 2、AKCIJŲ svetainė bus rodoma jos produktų atsargų.Jeigu tu negali nurodyti norimą dydį.Prašome siųsti pranešimą į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.Mūsų klientų aptarnavimo patikrins, tai už jus. 3、DYDŽIO DIAGRAMOS, Kaip mes visi žinome,kas žmonės yra skirtingi.Kai kurie dizaino Azijos dizaineriai,kai yra rusijos ir kai kurie JAV.Taigi, prieš jus, kad suknelė.Prašome patikrinti jį,jei nesate tikri,suteikti data, matavimo ir rasti mūsų C-PASLAUGOS. 4、SIUNTA SINGAN bus išsiųsti jūsų sklype, artimiausiu metu po to, kai jums užsisakyti iš mūsų.Vežimas vis greičiau.Tačiau, jei jūsų sklypas yra skubus.Rekomenduojame: EMS,UPS,TNT & "FEDEX".Ir sužinoti, geriausią klientų aptarnavimą. 5、PRISTATYMO Apie pristatymo kaina,, 99% produktų ATNI yra free-shipping,siųsti Kinija Paštu arba www.dazasvydziomusiai.lt Standartinis Pristatymas.Bet jeigu jūs norite juos atvyksta per 5-7 dienas.Prašomesusisiekite su mūsų muitinės paslaugos. 6、GINČŲ & GRĄŽINTI Mūsų klientų aptarnavimo yra profesionalus,kurie gali laisvai kalbėti anglų、ispanų & rusijos.Jie padarys viską, kad padaryti jūsų pirkinių patirties iš jūsų tobulas.Mes visada suteikti laiminga pabaiga.Prašome neatidaryti ginčo lengvai.Prašom.

Peties (cm/colių) Krūtinė

(cm/coliai)

Rankovės (cm/coliai)

Liemuo (cm/coliai)

Ilgis (cm/colių) XS - - - - - S 38 84 15 - 65 M 39 88 16 - 66 L 40 92 17 - 67 XL - - - - - XXL - - - - - Vieno Dydžio - - - - - Rekomenduojame Dydis: S / USA4-6 / UK8 / AU8 / EU34-36 M / USA8-10 / UK10 / AU10 / EU38-40 L / USA12 / UK12 / AU12 / EU42 Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, tai geriau jums pasirinkti didesnį vieną.

Prekės Pavadinimas

Modelis Info

/ KAINA $19.98 Medvilnės Audinio Spalva Juoda Dydis S/M/L

Atgal į 2013 m. pavasarį, mergina buvo neįtikėtinai nuobodu su gyvenimo savo verslo gyvenimo, ir tiesiog negalėjau įsivaizduoti praleisti likusią savo gyvenimo įstrigo tie, pilka kabina, sienos,todėl ji nusprendė išeiti.Ji buvo svajonė, didina žmonių pasitikėjimą savimi&išreikšti savo unikalumą visiems ,puoselėti laimę ,pasitikėjimą positivity&nuomos, jų natūralus grožis spinduliuoja .Everkaki šiuo metu yra 108 laimingi darbuotojai, ir komanda nuolat auga.

111

Žymos: lankas marškinėliai moterims, dekoro retro, boho drabužių aus, retro, boho, kailis stovas prie sienos, uf derliaus, ducati marškinėliai, boho marškinėliai moteris, boho marškinėliai

Elemento Tipas topai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Bohemijos
Prekės Pavadinimas Everkaki
Amžius Amžius 18-35 Metų
Audinio Tipas DŽERSIS
Sezonas Vasaros
Modelio Tipas Spausdinti
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Apdaila NĖRA
Viršūnės Tipas Tees
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris PB9C020A

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų