1.5 * 2M LED Rainbow Užuolaidų Šviesos USB Aštuonių Funkcija Režimas Pasakų Žibintai String Kalėdų Vestuves Patalpų vidaus Lauko Apdaila

€4.99

€8.60

-41 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ypatybė:

*1.Gražiausių spalvos užuolaidų žibintai - Su 7 gražių spalvų, Vaivorykštė Fairy Žibintai bus gražiausių užuolaidų žibintai, jūs galite rasti.Geriausia dekoratyvinis apšvietimas, miegamieji, vaikų kambariai, kambarių, pašiūrės, pilka, bendrabučiai, šalių, kūdikių krikštų, gimtadienius ir t. t.Ar esate aklas sienos, lango ar skaidrią uždangą, tai yra visiškai puošnus.

*2.Nuotolinio valdymo pultas yra super patogu - Tiesiog naudokite nuotolinio valdymo jungiklis, šviesos pašalinti visus prietaisus be prijungti.Paspauskite "LAIKMATIS" mygtuką, norėdami jį įjungti, 6 valandos per dieną ir ne per 18 valandų, nesirūpindami apie pamiršta išjungti šviesą.Tuo pačiu metu, jūs galite mėgautis 8 rūšių apšvietimo efektai, pvz., mirksėjimas, vejasi, stabilus ir t.t.Jis bus jums priminti, paskutinis parametras, kurį pasirinkote, ir jums nereikia rankiniu būdu reselect nustatymus ir kitą kartą.

*3.Labai saugus ir tvirtas - Naudoti 5V mažos įtampos, jokio perkaitimo, nėra pavojaus, elektros šoko ar gaisro, ne visi.Skirtingai nuo kitų plikas vario viela, užuolaidų žibintai, kurie nėra lengvai išlenktas ir nesaugūs, mūsų užuolaidų žibintai yra visiškai sandarus ir jaustis tvirtai, leidžia jums į vietą, kur norite, kad jūsų lova, užuolaidos, palapinės ir kt.

*4.Lengva įdiegti ir naudoti - Kiekvienas kabliukas turi savo kabliuką ir gali būti pakabintas tiesiai ant užuolaidų lazdele.Ji tik turi būti prijungtas prie USB sąsajos įrenginys, ir gali būti naudojamas su nuotolinio valdymo pultu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rainbow užuolaidų šviesos USB aštuoni su nuotolinio valdymo funkcija

Spalvos: rožinė, violetinė, mėlyna, žalia, šiltai balta, oranžinė, raudona

Dydis: plotis 121.92 cm, ilgis 10.92 cm

Skaičių sekas: 12 vertikalių stygų

Atstumas: 15 cm USB maitinimo (įėjimo įtampa DC5V)

Atsparus vandeniui klasė: IP44

Nuotolinio valdymo pultas baterijos tipas: 2xCR2025 (yra komplekte)

Nuotolinio valdymo diapazonas: 9-16ft/3-5M

Pakavimo sąrašas: 1* Spalvų vaivorykštė šviesos string 1* Nuotolinio valdymo pultas 1 * USB port 1 * Vartotojo Vadovą

Pastaba:

1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Žymos: house md plakatas, led užuolaidų remore lauko, led etape užuolaidos, derliaus užuolaidų pasakų žibintai, usb string pasakų žibintai, lempos vaivorykštės, 45w augti, lauko lubų šviesos turas vandeniui, prabangus dekoras, šviesos, Užuolaidų String

Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Pritemdomi Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris DJ190454
Yra Lemputės Įtraukti No
Proga miegamasis
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Naudojimas Atostogų
Muzika NĖRA
Kištuko Uodegos No
Šviesos Šaltinis NĖRA

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų