20 Kišenėje Durų Kabo Failą Organizatorius Su Vardo Žymą,Juoda Siena Kišene Diagramas Su 4 Laikikliais,Puikus Klasėje,Mokykloje,H

€13.12

€17.98

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

20 Kišenėje Durų Kabo Failą Organizatorius Su Vardo Žymą,Juoda Siena Kišene Diagramas Su 4 Laikikliais,Puikus Klasėje,Mokykloje,H Sunkiojo Svorio,Dvigubo Sluoksnio konstrukcija su stipriomis siūlėmis,Sulankstomos,Tvirtos ir ilgaamžės.

didelės talpos:Labai saugoti A4 formato Popieriaus ir reguliarus dydis aplankų (Raidžių Dydis),biuro sąskaitą,paštą,žurnalai,planuotojas,pastaba trinkelės,ipad,segtuvai,kalendoriai,įrankiai,atvirukai ir daugiau.Puikiai tinka Namuose Organizavimo,Mokyklos Kišenėje Diagramos,Biuro Bill Padavimo,Klasėje.

Darbo efektyvumo ir Išsaugoti savo erdvę.Kabliukai ir tvirtas grommets lengva kabinti ant sienos arba durų.

Mašina galima Skalbti (Spalvota Aplankai neįtraukti)

spalva:juoda

Medžiaga:audinys

Dydis:Apie 119*71cm

Pakuotės Turinys:

1 *20 Kišenėje sienos failą organizatorius su vardo žymą

4 * Metalinis Kablys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kabineto failų, užveskite, pinigai sąskaita organizatorius, katalogas, smead kabinti failo aplankus, akių kabinti failų tvarkyklė, durų failų tvarkyklė, organiz, klasėje dekoras, durų kablys

Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų