Specialių Padidėjęs, Važiuoklės Greito Išardymo Anti-rudenį Rezervo Mokymo Gimbal Guard Aksesuaras DJI Mavic Oro 2

€3.35

€4.78

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

1.Pritaikyta Mavic Oro 2, pačioje pramonės dizainas.Ji yra puikiai integruota, koordinuoti ir gražus su Mavic Oro 2 kūną.Simetriškai konstrukcija leidžia iškrovimo labiau stabilus.

2.Veiksmingai padidinti 20mm.Ji dar gali imtis išjungti ir nusileisti ant nelygios žemės.Vis važiuoklė gali veiksmingai pagerinti orlaivių prisitaikyti prie žemės aplinkos kilimo ir tūpimo, ir užkirsti kelią žemės šiukšles nuo užteršimo orlaivio arba sugadinti objektyvą.

3.Sulankstomas dizainas, greitas išleisti, sulankstomas dizainas, greitas montavimas, patogu ir praktiška.Rėmas yra lengvas ir stabilus, kurių bendras dydis tik 28.6 g, kurie gali stabiliai atlikti fiuzeliažo ir gali būti lengvai panaikinti fiuzeliažo nedarant įtakos baterijos gyvavimo laiką.

Aprašymas:

Neardomuosius įrengimas dizainas yra paprastas ir greitai įdiegti ir pašalinti, be varginančių veiksmų, ir, be nerimauti kenkia organizmui.

Techniniai duomenys:

Modelis: ST-1 108220

Medžiaga: ABS

Dydis: 143.2x90x32mm

Spalva: pilka

Kategorija: Žaislas Priedai

Pakuotė:

Padidėjęs trikojo rinkinys* 1

Instrukcija * 1

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: mavic 2 pro zoom važiuoklė, djl osmo mobiliojo 3, oro lingių pakaba, oro mavic dji, gimbal mavic mini, gimbal išmanųjį telefoną, mavic oro 2 vandens, dji phantom quadcopter, mavic oro skristi 2, oro pavarų anime

Prekės Pavadinimas Dpower
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų