Naujas Medinis Atminties Šachmatų Interaktyvus Smegenų Žaidimas, Žaislai Vaikų Atmintyje Montessori Koncentracija Logika Galvoti Mokymo Žaislas

€6.50

€7.93

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

- Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, netoksiškas ir saugus.

- Medinė dėlionė žaidimai ir švietimo žaislai, nereikia būti nuobodu.Šios atminties ir atitikimo žaidimas padeda pažinimo vystymąsi, rankomis akis koordinavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai.

- Jis idealiai tinka mažiems vaikams ir padeda mokytis komandinio darbo ir žaidimų, bendravimo žaidžia taip pat pagerinti rankų judesių mokymosi žaidimai 3 metų oldsination, atmintį, dėmesį į detales ir koncentracija ir išvengti atminties praradimo vyresnio amžiaus.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip vienas iš montessori žaislų gyvenimą.

Specifikacija:

Žaidėjai: 2-6

Valdyba: 43*64.5 cm

Tinkamas amžius: 3-10 metų

Medžiaga: Kartonas + plastikas

Paketų Sąrašo:

1 Komplektas * Atminties sutampantys žaislai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: žaislas medinis, kūdikių montessori, kortų žaidimas, logika medienos, montessori mediniai, mediniai šachmatų ornamentu, medinė šachmatų lenta vienetų, pirkti mediniai šachmatai vienetų, pokerio knygos, atminties dėlionės

Lytis Unisex
Savybės Švietimo
Modelio Numeris Galvoju, Mokymo Žaislas
Įspėjimas Nevalgo
Amžius > 3 metų
Medžiaga kartonas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų