Europos, Jungtinių amerikos valstijų prabangūs lūpų, veido karoliai ilgai, 18K Auksu megztinis grandinės mados paprasta hipster įžymybė internete

€5.73

€9.55

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mados ir

Geros kokybės, gražus gi

Rose paauksuoti 316L titano plienas, Vokietija, trijų sluoksnių storio aukso dulkių kūryklos (ne įprastą galvanizavimo)

----------------------------------

Galite laikyti spalvos, atsparus vandeniui ir prakaitui, ir gali būti dėvimi su pasitikėjimu!

18 K auksu dulkių nusodinimo iš titano plieno aukštakrosnių

Darbų 1. produktai išnyks?

Ši problema gali būti susirūpinimą dėl to, dauguma pirkėjų.Mes galime paaiškinti mūsų artimiesiems:

Dauguma produktų valdo mūsų parduotuvėje yra rose paauksuoti titano plieno aukštakrosnių.Natūrali spalva plienas juoda ir kitos spalvos yra electroplated, Aukso ir rose gold bus dėvėti apie metus, ir spalva išnyks šiek tiek.Jis gali būti dėvėti, kai maudytis ir maudytis.Tiesiog neužmirškite, kad jį nusausinkite.Keletas būdų, kaip išlaikyti titano plienas, juvelyriniai dirbiniai:

1. Ar ne tiesiogiai susisiekti su sieros ir kitų cheminių medžiagų.Titano plieno ardo.

2. Valant reikia, pasirinkti sidabro audinio, siekiant išvengti įbrėžimų ir pažeidimų.

3. Venkite išleisti kelis papuošalus kartu, ir laikyti jas atskirai, kad būtų išvengta tarpusavio trinties, įbrėžimų ir gėlės.

4. Sausas papuošalus, kai jie nėra naudojami, tada įdėti juos į vietą, kad nebūtų prarasti savo blizgesį.Vieta papuošalus į sandarų plastikinį maišelį ir įdėti juos į papuošalų dėžutę Oro susisiekti su priedais.

2. produktas bus?

Dauguma žmonių nešioti titano plieno papuošalai bus ne atrodo, bet yra keli žmonės, gali tik drabužiai gryno sidabro arba gryno aukso papuošalai, ir gryno sidabro arba.Gryno aukso papuošalai negali padaryti tokio gražaus stiliaus, titano plieno.

Apie pirkimo:

1: Prašome užpildyti teisingai, tiesa ir galiojančio adreso, po fotografuoti kūdikį, ir mes pristatysime prekes pagal adresą, jeigu mūsų tėvai.

2: be to, kai dydžio ir spalvų variantų, prekių prašome nustatyti dydį ir spalvą ką pirkti, nėra aišku, prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo, paaiškinti pro-klausimas, klientų aptarnavimas, bus kantriai padėti pro-atsakymas.Jei Wangwang yra ne internetu, prašome pateikti mums praneš, mes susisieksime su mūsų artimiesiems!

Mūsų įmonė užsiima projektavimo, gamybos ir pardavimo didelių papuošalų įmonių, Suteikti prieinamą madingų aksesuarų fizinės parduotuvės klientai, rinkos didmeninės ir užsienio prekybos pirklių; pastaraisiais metais, tinklo, e-komercija tampa vis labiau karšta, kad didmeninės prekybos tinklas yra dabar susiduria trokštantis valdyti internetinių parduotuvių pradėti verslą, draugus, Teikia mažas mišrios partijos, verslo, visi vietoje tiekimo, tos pačios kokybės, kainos, nuolaidos, 我们会严格把关产品质量,尽可能提供性价比高,有良好市场竞争力多样的产品来满足客户需求, 热忱欢迎各地客商与我们洽谈建立友好合作关系,我们将竭诚为您服务,期待您的光临!

钛钢饰品优点,保色久,防,防生锈,造型

大家较为关心的是钛钢这种材质镀金后到底卖家可以保证多久不退色的问题,我在这里说明一下,可能全的出售钢饰的卖家也不会说得这么真诚与仔细,所以请大家仔细阅读:

1.一般钢饰真空镀金的工艺,PH值中性的人配带,绝大多数人可以保持一年左右,时间久了或者PH值偏酸,偏碱的人佩戴,也只是颜色会变得暗淡下来,但是一般少像出现合金戒指一样,整个掉色后变乌黑的情况.

2. Spalva saugojimo gebėjimą žiedas mes aptarėme, yra vidinės sienos žiedas, kuris tiesiogiai susiliečia su oda.Anti-išblukimo, taip pat remiasi korozijos, kurią sukelia odos, nes vidinės sienos neturi liesti kitų medžiagų, išskyrus odą.Jei yra kokių nors problemų dėl išorinės sienos žiedą, ji turi būti dėl išorinės jėgos.Prašome atidžiai analizuoti savo įprasta dėvėti įpročius, tokius kaip susisiekti su ne koroziniai dalykai( pavyzdžiui, plauti rankas, maudytis, skalbti rūbus ir t. t.), sumažinti trinties (pvz., klaviatūra, pelė, lentelė ir kt.).

3. Ilgą laiką spalvos išsaugojimo plieno apdaila, nereiškia, kad žiedas tik dešimt juanių gali sutapti su tikro aukso ir sidabro.Taigi, būkite atsargūs su juo.Nes situacija yra sudėtinga, pardavėjas nėra jokio būdo, kaip žada jo spalva saugojimo galimybę ir laiko, nei teikti vadinamieji garantinį laikotarpį ir susiję aptarnavimas po pardavimo.

Žymos: aukso batų stovo, 18k, stambusis papuošalai, elegantiškas aukso karoliai, vestuvinius aukso karoliai, mėlyna r. goldstone ' o papuošalai, aukso pleišto kulno, mėlyna r. goldstone ' o crystal, seksualus catwoman kostiumas apatinis trikotažas, suknelė aukso china

Metalų Tipas Aukso Užpildyti
Formos\modelis GEOMETRINIO
Proga Dalyvavimas
Prekės Pavadinimas CHOZON
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Grandinės Tipas O-grandinės
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Pažymos Tipą Trečiosios Šalies Įvertinimą
Stilius Madinga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų