Drone Plūduriuojantis Turėtojas DJI Mavic Oro 2 važiuoklė Plūdrumo Lazdelės Laikiklis Padidinti Extender Turėtojas Mokymo komplektas, RC Dalys

€17.36

€27.11

-35 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Slankiojo iškrovimo rinkinys gali padaryti, kad tranai imtis išjungti ir nusileisti ant ramus vanduo.Jis gali taip pat veiksmingai išvengti drone purvinas ar kenkia, gimbal metu, iškrovimo ir kilimas.Tai DJI Mavic Oro 2 Tranų.

Savybės:

Šios mokomosios važiuoklė apsaugo jūsų Mavic Oro 2 Drone, kai jis nusileidžia/nuima virš vandens ir ūgliai vaizdo per vandenį padaryti jūsų skrydžio smagiau.

Ji taip pat tarnauja kaip važiuoklė ir kėlimo koja, sumažinti poveikį orlaivių ant žemės per iškrovimo ir teikti geros apsaugos kameros bei vadovas tranų.Veiksmingai padidinti iki 60mm.

Neardomieji instaliacijos dizainas, lengva įdiegti, ji gali būti išardyta.

Su 1/4 adapterį, ją gali pratęsti, ir kitos dalys ir gali būti naudojamas su kamera ir papildoma šviesa.

PASTABA: slankiojo rinkinys leis tranų į žemę ar kilimo ramus vanduo, bet ne nerami vandens, kitaip drone gali būti apverčiamas.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Mavic Oro Drone 2 Plūduriuojantis Turėtojas

Medžiaga: ABS ir putų

Spalva: Juoda ir raudona

Produkto svoris: 158.3 g

Gaminio dydis: 24.7*6*24cm

Pakuotės svoris: 321g

Pakuotės dydis: 26*20*7cm

Paketų sąrašo:

1 x Plaukti važiuoklė Rinkinys

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per pažadėjo apdorojimo laikas.

2. Nuotolinio srityje, DHL/Fedex/UPS/TNT bus papildomai apmokestinti "atokioje Vietovėje Mokestis", prašome jį suprasti.

3. Apie tai, pristatymo laikas, paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, particalarly atostogų sezono metu.

Mes grąžinsime jums, jei jūsų sklypas yra atgal į kiniją.Jei yra keletas quaility problemų dydžio ar klaidų,galite susisiekti su mumis, kai jūs gaunate jį.Mes galime apie tai kalbėti ir grąžinti jums.Tačiau,jei įrodymo dokumentus, kuriuos jums siūlo negalioja,mes negali duoti pinigų jums.Be to,jei sklypas negali pasiekti, kad jūs per tris mėnesius,mes grąžinsime jums be jokių priežasčių.

1.Mes norėtume padėkoti jums už pirkimo iš jav.Jūsų satisfactionand teigiamų atsiliepimų yra labai vertinga mums.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, jums susidurti.Tai imortant, kaip ji bus helpus, siekiant pagerinti mūsų paslaugas ir tarnauti jums geriau už jūsų laiką.

Žymos: 5 šviesos diodai (led modulis 220v, audi q7 2006 varantys, audi q7 kilimėliai 2018g, audi q7 2019 šviesos, 5 led panel modulis, audi q5 radijo 2009, audi q7 galinis žibintas, 5 šviesos riba, audi q7 3 0 pūstuvas

Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Medžiaga Kita
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Kita
Atnaujinti Dalys/Priedai Kita
Dydis -
RC Dalys ir Acc Kita
Prekės Pavadinimas goolrc
Modelio Numeris -
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų