Už Redmi 6 Pastaba pro Byloje dėl Redmi 6 Pastaba Atveju 6.26 colių Odos Vertikalus Knygos Vartymas Atveju apie xiaomi Redmi 6 Pastaba Note6 Atvejais

€3.44

€4.05

-15 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

· 100% originalus JFVNSUN Prekės · Aukščiausios kokybės PU Oda Telefono dėklas · Vertikaliai AUKŠTYN ir Žemyn Dizaino magnetinius Odos Flip Dangtelis · Su Card Slots, Multi-funkcija, telefono dėklas · Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose ir pan. · Išreikšti save, kuriais galite paįvairinti savo telefoną ir todėl išsiskirti · aukštos Kokybės, Kompaktišką ir Mados Spalvų · Lengva Surinkti ir Pašalinti Atveju apie xiaomi Redmi 6 Pastaba / Redmi Note6 Pro atveju (6.26 colių)

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

• Nurodymai, apdoroti laiku per 2 dienas po apmokėjimo patikrinimą.

• Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą .

• Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų (Rusija 65 dienoms), iš mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

• Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

• Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

• Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

• Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

• Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.dazasvydziomusiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

• Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

• Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar manote, kad pristatymo laikas yra per ilgas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes visada čia, kad padėtų kuo greičiau.

Taip pat, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, nepamirškite suteikti žvaigždučių reitingą www.dazasvydziomusiai.lt, ačiū už jūsų gerą bendradarbiavimą O(∩_∩)O

Žymos: vm8, pastaba 8 pro " screen protector, byla dėl redmi 6 pro, redmi pastaba t8 telefonas atvejų, me202, redmi 7 pastaba atveju raketų, anime redmi pastaba 7s atveju, hidrogelio pastaba 8t, ALLOPUT, redmi pastaba t8 mobiliojo atveju

Suderinama 5 už Redmi 6 Pastaba Atveju Knyga
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Xiaomi Modelis Redmi 6 Pastaba Pro
Suderinama 2 už Redmi 6 Pastaba Padengti 6.26 colių
Suderinama 3 už Redmi 6 Pastaba Atveju Flip
Tipas Flip Case
suderinamo telefono modelis Atveju Redmi Note6
Suderinama 4 už Redmi Note6 Atveju Oda
Prekės Pavadinimas JFVNSUN
Suderinama 1 už Redmi 6 Pastaba Atveju 6.26 colių
Savybės Byla dėl Redmi 6 Pastaba Pro
Suderinamos Prekės Xiaomi
Funkcija Purvo atsparus
Dizainas Paprastas
Suderinama Modelis atveju Redmi 6 Pastaba Pro

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų