Kick Bokso Pirštinės Vyrams, Moterims, PU Karate, Muay Thai Bokso Pirštines Nemokamai Kovos MMA Sanda Mokymai Suaugusiems, Vaikams, Mokymo Įranga

€6.63

€10.86

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kick Bokso Pirštinės Vyrams, Moterims, PU Karate, Muay Thai Bokso Pirštines Nemokamai Kovos MMA Sanda Mokymai Suaugusiems, Vaikams, Mokymo Įranga

Funkcijos: 1. Reguliuojamumas, komfortą ir apsaugą.Mokymo pirštinės turi tiek reguliuojamumas, komfortą ir apsaugą.Unikalus elastinga apyrankė uždarymo ir multi-layer išplėtimo užtikrinti, puikiai tinka ir reikalinga apsauga.

2. Tinkamas komfortas ir dizainas.Ergonomiškos rankų ir nykščio kišenės pateikti tam tikrą fit, kuri gali pašalinti vertus spaudimą ir išvengti nukrypimų.Minkštas pamušalas ir ventiliacijos dizainas ant delno pirštinės gali ne tik sausas greitai, bet taip pat labai patogus.

3. Ilgalaikės ir tvirtos, aukštos kokybės medžiagos ir bauda siūlės yra patvarus treniruočių pirštinės, plyšimui atsparus, sprogimų, atsparesnis dilimui, lengva valyti, naujos formos, ir atrodo kietas.

4. Patvarus kablys ir kilpa uždarymo taupo dėvėti kartą.Stiprėjanti dirželis padeda suteikti daugiau stabilumo ir apsaugos riešo mokymo metu.Įmonė fit gali išlaikyti apsaugos pagal įvairias poveikio kampų.

5. Mados dizainas turi akį traukiantis minkšti tonai.Eksterjeras medžiaga, priima sklandžiai, tačiau subtilus dizainas su matiniu paviršiumi.

6. Pirštinės naudojame aukštos kokybės dirbtine oda, kurios gali būti lengvai valyti su šlapiuose rankšluosčiu.Su kvėpuojantis akių gali nusausinti rasoti iš vidaus, ir tik keletą valandų, vėdinimo, gali pašalinti kvapus.

Specifikacija:

Spalva: juoda, balta

Medžiaga:

Danga: dirbtinė oda,

Pamušalas: poliesterio pluoštas/vidinis poliuretano

Dydis:

8 OZ (tinka amžius: vaikams ir paaugliams, svoris-mažiau nei 50kg)

10 OZ (tinka amžius: suaugusiųjų, svoris didesnis nei 50kg)

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora*Bokso Pirštinės

Žymos: vyrų bokso drabužių, vaikai bokso pirštinės, muay thai marškinėliai, vyrai mma pirštinės, bokso pirštinės moteriška, vyrai, mma pirštinės, karate kid miyagi, ufc marškinėliai, pirštinės karatė pagalvėlės, mma trumpas

Taikoma Žmonių Vyras
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų