2020 11.5 "naujausias mados nėščia Barbies lėlės, didelis pilvas gali pagimdyti kūdikių lėlės priedai, vaikų švietimo žaislai

€7.41

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Apsipirkti reikia žinoti

Apsipirkti reikia žinoti, Jei jums reikia, kad prekės toje pačioje parduotuvėje, prašome įsitikinkite, kad įdėti juos į pirkinių krepšelį ir jas pirkti kartu.Tai bus patogu mums pristatyti prekes.Ačiū!

Apie mus;Įmonės informacija

Mes esame gamintojas integruoti gamybos ir pardavimo srityje.Jei jūsų kiekis yra didesnis, prašome susisiekti su manimi, ir aš duosiu jums palankesnę kainą, arba jei norite pakeisti pakuočių, mes galime keisti pagal jūsų pageidavimus, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis!Ačiū, norą: laimingo gyvenimo! +86-15992229783

Atkreipkite dėmesį, kad pamatyti,

Pastaba: 1. Nemokamas pristatymas metodas mūsų parduotuvėje yra įprasta paketas, srautas, kuris negali būti atsekti.Siekiant suteikti jums geriau pirkinių patirties, mes tikimės, kad pirkėjai gali pasirinkti registruoti logistika, kuri yra veiksmingesnė, saugesnė ir atsekami.Arba jei perkate daugiau nei $5 nuo mūsų parduotuvėje, mes bandysime registrą, logistika.Jei turite specialių reikalavimų, maloniai prašome susisiekti su mumis prieš perkant. 3. Dėl fotografavimo sąlygas, ekrano šviesumo/kontrasto Nustatymai ir kitos techninės įrangos, ten gali būti šiek tiek skiriasi nuo faktinės projekto ir nuotraukos tonas.Apie mus: 1. Šis punktas ateina iš kitos pusės į žemę, ir jūsų supratimo ir kantrybės vertina.Jūsų padrąsinimo saugo mus vyksta.Jeigu esate patenkinti sandoriu, būtume dėkingi už jūsų 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Prieš išvykdamas atsiliepimus, mes manome, kad bet kokia problema gali būti išspręsta per geras bendravimas.Labai ačiū!

Žymos: mama lėlės pilvo, naujausių modelių "europa 2020", barbi lėlės, nėščios moterys, vaikų vežimėlis, medžiaga nėščioms moterims, barbies senovinių automobilių, kūdikių pilvo diržas, lėlės suknelė vienaragis, grožio produktai 2020 m.

Modelio Numeris HG107
Tipas Išvestinių Produktų
BJD/SD Požymis Priedai
Forma 1/3
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Matmenys 11.5"
Mfg Serijos Numeris Mados
Įspėjimas Nereikia kramtyti, tegul vaikai
Medžiaga Guma

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų