Cubot Kingkong Mini Tvirtas mobilusis Telefonas 4 Colių QHD Ekraną atsparus Vandeniui atsparus smūgiams išmaniajame telefone 3GB 32GB Dual-SIM 4G Mažos Telefono

€70.63

€107.02

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Extreme 4 Colių , Išskirtinį Mažas Ekranas

Į Kingkong Mini įrengtas 4 colių QHD+ 18:9 Ekranas , Laikydami jį viena ranka .nykščiu gali lengvai liesti bet dalį ekrano ir patirti kuo manipuliuoti .ir jūs galite įdėti ją, bet maži maišeliai ir kišenėje lengva vykdyti .

Stiprus Ir Rudenį-resistand , nereikia Apsauginis Apvalkalas

Iš kiekvieno telefono pusėje , mes manome, kad "saugumas" , kairėje ir dešinėje pusėje yra pagaminti iš cinko lydinio su aukšto kietumo , visi kampai yra taikoma importuojamiems minkšto plastiko pakuotės ir visas kūnas yra su storu ir skidproof tekstūros.

Dulkių Resistand & Vandeniui

-Pramonės projektavimo KingKong mini pasiekia 99% dulkių reitingų. Atsparus vandeniui bendras skysčių, pavyzdžiui, lietaus , kava, arbata ir soda .

Mažas Dydis , Didelis Naudingumo

Jis netrukdo rezultatų varomas MT6761 procesorius , jis sugeba sklandžiai perduoti kasdienes užduotis, be jokių vėlavimų suvartojant mažiau energijos .

8.0 MP Priekinė Kamera

Priekinė kamera su 8.0 MP turi "Grožio Režimas" , tai gali fotografavimo brillant nuotraukas net ir esant ekstremalioms aplinkos .

13.0 MP Galinė Kamera

Galinio vaizdo kamera įrengta 13.0 MP jutiklis , ir super 500mA LED blykste , net silpno apšvietimo sąlygomis , su kuriais ji dirba, aišku, poveikis .

Dvi SIM Kortelės Dvejopo 4G Tinklo

Į KINGKONG MINI " su dviejų SIM kortelių palaikymas leidžia jums laisvai persijungti tarp dviejų SIM kortelių , tai;s didžiosios atlikti vieną prietaisą atskirti darbą nuo asmeninio gyvenimo arba prisijungti prie spartaus ir stabilaus vietinio tinklo, kai travling užsienyje .

"Android" OS 9.0

Įdiegta naujausia " Android 9.0 .Į KINGKONG MINI siūlo jums sklandžiai skelbimų greitai perduoti patirtį, be bloatware ar SKELBIMUS.

Geomagnetism Ir Giroskopas

Giroskopas ir geomagnetinio jutiklis withGPS telefonų , navigacijos pajėgumą pasieks precedento lygio , Net tunelis su silpnas GPS signalas , jis turi stiprią atmintį.Taigi, jums nebus prarasti savo kelią.

Face ID , Pažadina Greitis

Saugumas yra paprasta, kai jūsų veidas yra savo slaptažodį , galite atrakinti savo Kingkong MINI žvilgsnį , ji yra labiausiai saugoma veido atpažinimo kada išmanųjį telefoną , ir dabar dar greičiau .

Paketų Sąrašas

Parametras

Pirkėjas Pranešimas

1.Apie Signning Prašome atkreipti išpakavimo vaizdo įrašą, kai gausite paketą, jei yra kai kurios Laivybos problema ar Gamykla problema.Jei yra kokių nors problemų, tai bus labai svarbus įrodymas, kad, siekiant apsaugoti savo naudą. 2. Apie Tarifus Pirkėjai yra atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis. 3.Apie Kištukas Šis paketas su ES kištukas, Jei ES Kištukas yra ne jūsų vietovėje, jūs turite parengti savo keitiklis. 4.Apie Spalvų Skirtumas Paveikti įvairių kampų & ryškumą, prašome leisti šiek tiek skiriasi nuotraukos ir fizinės prekės, nes ji neturi įtakos įprastines funkcijas produktas.

Paramos Centras

Jei jūs vis dar turite mroe kitų klausimų , prašome spauskite žemiau esantį paveikslėlį, kurį norite pažiūrėti daugiau .

Žymos: infinix karšto pro, pasaulinė mobiliųjų, umi phone išmanusis telefonas, keychain mini, atveju cubot x19, att telefonai, a7pro, iphon 12 pro max, cubot x20, mobil telefono

Ekrano Dydis 4.0
Ekrano dydis diapazonas Itin kompaktiškas (<5.5")
Įkrovimo Galia Kita
Ekrano medžiagos IPS
CPU MT6761, 2.0 GHz, Keturių Branduolių 64 bitų
3.5 mm Ausinių Prievadas No
Biometrinių Technologijų Veido Atpažinimas
CPU Branduolių Kiekis Quad Core
Prekės Pavadinimas cubot
Priekinė Kamera Kiekis 1
KORTELĖS Nano SIM kortelę 1 su Nano SIM kortelės, 2 Mikro SD kortelę
"Bluetooth" Versija 4.2
Baterijos Talpa(mAh) 2000
Kalbos Šimtai kalbų
Sertifikavimo CE
Veikimo Sistema Android 9.0
4G FDD-LTE Grupė
Ekrano Tipas Visą Ekraną
Galinio Vaizdo Kamera Pikselių 13MP
Prekės Būklė Naujas
belaidžio įkrovimo No
Baterija 2000 mAh baterija Undetachable
PROCESORIAUS Modelis mtk
Korinio ryšio LTE
Pikselių Priekinė Kamera 8MP
Baterijos Tipas Ne Nuimamas
Budėjimo Laikas Kita
ROM 32G
3G WCDMA
RAM 3G
Jutiklinis Ekranas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
SIM Kortelės Kiekis 2 SIM Kortelės
Ekrano Atnaujinimo Dažnis 60Hz
Įkrovimo Sąsają Tipas TIPAS-C
Baterijos Talpa Diapazonas <3000 mAh
Atminties Kortelės Tipas Skirta lizdas
GPU PowerVR GE8300
2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
Ekrano Rezoliucija 1080x540
Greitas Įkrovimas Nonsupport
Galinio Vaizdo Kamera Kiekis 1
NFC No
Dizainas BARAS
Optinis Priartinimas No

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų