Baseinas Vakuuminis Siurbimo Galvutė, Valymo Šepetys Baseinas, Spa Vakuumo Galvos Nuotekų Siurbimo Taurės Plaukimo Baseinas Valymo Priemonė

€19.89

€33.15

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Aprašymai:

Aukštos kokybės ABS Medžiagos: Visi baseino valymo siurbliai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, su nešiojamų sagtis rankenos dizainas, kuris gali reguliuoti rankenos kampas pagal valymo poreikius.

Techniniai duomenys:

Patogus ir patogi, dizainas, taip pat siurbimo ir valymo integruotas projektavimo, baseinas vakuuminiai galva, gali gilinti purvo baseinas siūlės, ir čiulpia nuo purvo ir padaryti valymo lengviau.

Geriau Paviršiaus Kontaktai: paprastas baseinas ir spa dulkių galva su lankstų kūną ir patvarus nailono šerių valymo, kad greitai valo sienų, kampų ir nuolydžių.Laikyti geriau paviršiaus kontakto sukasi ir manevravimas per pedalus ir įtrūkimų.

Purvo Prevencija: Kai baseinas vakuuminiai galvos valo šiukšles, nuolaužos gali būti blokuojami, vandens talpykla, siekiant išvengti čiulpti vandens siurblys arba sugadinta įranga.Ir išimamos laikymo bin dizainas, lengva valyti ir filtravimo šiukšles.

Pakuotė: pakuotėje įskaitant nuimamos vandens saugojimo dėžės su ratukais, reguliuojamas kampas rankena ir vakuumo vandens laikymo dėžę su filtru ju.Dulkių rezervuaro, turi savo filtras ekraną.

Pakuotė:

Baseinas Vakuuminiai Galvą * 1

Žymos: oro sūkurinė vonia, baseinas švaresnis palo, baseinas vakuuminis, straipsniai sūkurinė vonia, soundbar su laikrodžiu, kubilas skimmer, švarus baseinas, cleaner baseinas, baseinas įsiurbimo, kontiki baseinas švaresnis

Modelio Numeris Valymo Priemonės
Medžiaga -
Kilmės KN(Kilmės)

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų