40pcs Magija Plaukų Priežiūros Volai Curler Miega Ne Šilumos Minkšta Guma, Silikonu Hair Curler Namų Twist Plaukų Formavimo Priemonė "PASIDARYK pats"

€2.63

€4.79

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Daugiau Produktų: Silikono Plaukų Suktukus, Plaukų Curler Roller Jokios Žalos Hair Curler Miego, Plaukų Stilius Įrankiai su Aiškiai Maišelį Nėra Šilumos Plaukų Suktukai

Informacija:

Medžiagos yra aukštos kokybės silikono, hipoalergicznych, bekvapis ir neslidus, jie yra labai minkštas, jūs galite padaryti tai deformjust naudojant pirštus.

Lengva valyti ir laikyti, plaunamas ir lengvas, gali būti pakartotinai panaudota daug laiko, todėl praktiškas ir ekonomiškas.

Ne pakenkti jūsų sveiką plaukų, nr. smeigtukai, sąvaržėlės, elektros ar šilumos reikia.

Ši plaukų priežiūros volai gali suvokti jums plaukai stipriai, ir apima jūsų plaukai visiškai, sukurti gražių gamtos paplūdimys wave " stilių.

Kaip naudoti:

1. Naudojant jį, kai jūsų plaukai yra tarp sausos ir šlapios.Po dušo, sauso savo plaukų su rankšluosčiu, kol nėra vandens lašas.

2. Atidaryti plaukų suktukus, roll plaukų norite, ir uždarykite jį.

3. Tada laikykite jį 30-60 minučių, jis suteiks jums puikią atmintį, plaukų bangos.

4. Jei naudojate plaukų džiovintuvą, tai bus padaryta anksčiau!Kai naudojate plaukų džiovintuvas, įsitikinkite, plaukų volai išlaikyti bent 4 colių atstumu nuo pučia lūpas.

Klausimas Ir Atsakymai: 1.Gali trumpais plaukais būti naudojamas?Šis produktas tinka visų ilgių plaukams. 2.Kiek rinkinių turiu? Jei jūs turite mažiau plaukų, vienas rinkinys yra pakankamai.Jei ji daugiau, 2-3 rinkiniai yra rekomenduojama. 3.Kaip ilgai galima curl poveikis trunka?Kiekvieno žmogaus plaukų kokybės ir roll-up time yra skirtingi, techninės priežiūros laikas bus skirtingas, ilgiau tūris, tuo geresnis poveikis, galite naudoti produktą su elastinga plaukų, kai plaukai yra 7-8 sausos, kurios gali pailginti curl išlaikymo laikas

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Didelis dydis:

Išorinis skersmuo: 5cm/ 1.97 cm.

Vidinis skersmuo: 2cm/ 0.79 cm.

Mažas dydis:

Išorinis skersmuo: 3.9 cm/ 1.54 cm.

Vidinis skersmuo: 1,5 cm/ 0.59 cm.

20pcs:

Medžiaga: kempine, skudurėliu

Dydis: 20 x 4 cm/7.87 x 1.57 colių

Pakuotė: Hair Curler

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: ios akmenslydis geležies, ponios šildomi ritinėliai, aut hair curler, hair curler, triukui, 40mm austiniai diržai, massag roller, sunkiųjų ritės, curl geležies, dekoro namai

Tipas Kita
Medžiaga Kita
Taikoma plaukų VISI
Elemento Tipas Silikono Hair Curler Volai
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 40pcs

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų