Motociklo Bluetooth Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema TPMS Mobiliojo Telefono APP Aptikimo Didelio Jautrumo Išorės Jutiklis

€15.34

€23.23

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Tipas:Padangų Slėgio Signalas

Darbinė Įtampa:3V

Darbinė srovė:140uA

"Bluetooth" perdavimo galia:0dBm MAX

Ekranas:APP

Drėgmė:95% MAKS.

Padangų slėgio nustatymo tikslumas: + - 10kPa

Darbinė temperatūra:-30 laipsnių - 80 laipsnių

Sandėliavimo temperatūra:nuo -30 laipsnių - 80 laipsnių

Baterijos talpa:140 mAh

Baterijos veikimo trukmė:apie 600 dienų

Miego srovė:2.4 uA

"Bluetooth" dažnis:2.4 GHz

Reakcijos laikas: Aprašymas:

1.Šis motociklas PSSS priėmė BT 4.0, kurie tiesiogiai dirba su "Android" (v4.3 ir daugiau) ir iOS (v7.1 ir daugiau) prietaisas.

2.Dual didelio jautrumo jutikliai, vandeniui ir antikorozinės, anti-off (vagystės) technologija, visiškai kvalifikuoti lietingą dienų, tikslus išmatuoti slėgio ir temperatūros.

3.Nerimą iškart, kai tik padangų slėgis ar temperatūra yra už naujo nustatyti intervalą ar padangų oro nuotėkio,saugai užtikrinti, motociklus.

4.Jutikliai ateina su ilgai laiko baterijos tarnavimo laikas daugiau nei 2 metus ir baterija gali būti keičiamas, baterijų, kurios gali būti lengvai pakeičiami.

5.Nesirūpindami savo jutikliai pavogtas - jie yra vagystės atgrasomąjį poveikį, o tai reiškia, kad bet koks pavogtas jutikliai negali būti pakartotinai naudojamas su kita transporto priemone.

Paketų Sąrašo: 1 * Padangų Slėgio Signalas

Pastabos:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: ios padangų slėgio daviklis, tpms padangų jutiklis, 70mai xiaomi, "bluetooth" vibrat, 18650 produkcija, dviratis "bluetooth", 5 psss usb, psss sunkvežimių 18, oro slėgio jutiklio ribos, padangų slėgio indikatorius "lada"

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONEWELL

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų