Modulinė Įkroviklis PD Automobilinis Įkroviklis Darbalaukio Dual-port VOOC Vienas Plius PD3.0QC4 Multi-port High Power

€18.11

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

modname=ckeditor

Įėjimo įtampa visi moduliai yra DC12v~28v, kurie bus sugadinti iš karto!

XT30 X60 DC uostas yra tik naudojami mažos galios bandymas.Rekomenduojama, kad įėjimo galia DC uosto neturėtų viršyti 300W, kitaip jis bus sugadinti DC uosto.Prašome įvesties XT uosto didelės galios.

Protokolas aprašymas: pagrindinės valdymo lustas naudoja 3518S

USB-C jungtis: Parama PGS PD QC4+ QC2.0 QC3.0 AFC FCP SCP MTK ir tradicinių 5V DCP APLE2.4A

C-port galia 100W reikia naudotis E-žymeklis 5A viela, kitaip tik 20V3A produkcija pajėgumų, su 5A E-Žymeklis viela gali išvesti 20V5A

USB-uostą: Ne PD PGS QC4+, kiti protokolai yra tas pats kaip C uosto, daugiau VOOC produkcijos (reikia originalaus laido)

Prekės atnaujinti, 400W, 500W, 1000W remti įkrovimo stotys yra modernizuotos, kad naujos kartos modulinės įkrovimo stotys, kuris gali būti prijungtas ne bus, su PD įvesties.

Modulio maitinimo PASIDARYK pats, prašome atkreipti dėmesį į tai, kad teigiamas ir neigiamas poliai nėra kompensuojami, ir atvirkštinis ryšys bus įrašyti iš karto.Visi moduliai šiame puslapyje yra sujungti "PASIDARYK pats".

Prieš modulis yra įjungtas, prašome patikrinti teigiamas ir neigiamas poliai.Naudoti multimetro patikrinti, ar DC uostas yra teigiamai ar neigiamai prisijungę (vidaus ir išorės neigiamas).XT30 ir XT60 elektrinės galite pamatyti, jei lemputė.Jei lemputė ne, jis bus panaikintas.

Tuo pat metu, prijungę nuolatinės SROVĖS linijose iš XT30 ir XT60, jums reikia naudoti multimetro įvertinti teigiamas ir neigiamas kiekvieno nuolatinės SROVĖS liniją.

Žymos: gitara lėlių namelis, gitara argentina, guipure megztinis, gitara kaip sukurti, guitar combo 10w, gitara alkūnė ketaus, gitara nervintis, 22mm, gitara es335 "pasidaryk pats", guirlanda led 1m

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų