6 Spalvų OLIS Moterų Retro Slim Įrengti Kelio Ilgis Įrengtas Verslo Bodycon Karjeros Aukšto Juosmens Tiesiai Pieštuku Sijonai Lašas Laivybos

€7.99

€9.29

-13 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Descrition

Šiuo metu esame specializuotas Azijos mados aksesuarai.Jei esate individualus pirkėjas, nepamirškite įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjas, jeigu jūs esate didmenininkas, ar ieškote verslo partnerį Kinijoje, prašome susisiekti su mumis.

Ypatumai

Dydis

Azijos Dydis S

Azijos Dydis M

Azijos Dydis L

Azijos Dydis XL Azijos XXL Dydžio Azijos Dydis XXXL

Juosmens

64cm

68 cm

72 cm

76 cm, 80 cm, 84 cm

Klubai

84 cm

88 cm

92 cm

96 cm, 100 cm, 104 cm

Ilgis

52 cm

52 cm

52 cm

52 cm, 52 cm, 52 cm

Medžiaga

Medvilnė,Poliesteris

Spalva

juoda,raudona,geltona,balta,mėlyna,rose

1:Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

2:Dėmesį: prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tai yra Kinų.Esame 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

Ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo Būdas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union".

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Standartinis Paslaugos yra Kinijos po oro paštu arba Honkongas po oro paštu.

Pagreitinta Paslaugos yra Kinijos po AVS.

We ship pirmadienio ?Šeštadienis, išskyrus švenčių dienas.Prašome siųsti mums elektroniniu paštu PRIEŠ jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Standartinis Paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga NĖRA stebimi.

Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.Ji?s stebimų savo šalies pašto tarnybos interneto svetainėje Arba (Kinija EMS interneto svetainėje).

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Žymos: ilgas sijonas žiemą, sijonas moteris, odinis sijonas moterims, dekoro retro, aukso kaftan, rudos spalvos mini sijonas, tamsiai mėlynas sijonas kostiumas, maxi, džinsinio audinio sijonas moterims, barbė baltas sijonas

Apdaila NĖRA
Siluetas Pieštukas
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas FEKEHA
Talėja imperija
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris WF-A3897
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Lytis MOTERIS
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų