80sheets Originalumas Blizga Pakuotės Mielas Planuotojas Sąsiuvinis Gumos Rinkinys, Puikus Dienoraštis Dangčiu iš PVC Kawaii Raštinės reikmenys

€4.41

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1 spalva

Prastas problema: visos prekės yra paimti natūra, kiek tai galima padaryti spalva atrodo arti objekto, klientas negali pakęsti šiek tiek spalvų, būkite atsargūs!Siekiant išvengti nereikalingo laiko ir pinigų švaistymas.

2 dydžio problema: prašome pirkėjai, prieš perkant detalų produkto aprašymą, ar susisiekti su mumis, prašome atkreipti dėmesį, kad norite pirkti produkto spalva ir dydis, kitaip mes įsipareigojimų Pavadinimas Aprašymas pristatymas.

3, greitas pristatymas problema: kadangi miestas yra skirtingas nuo pristatymo greičiu, nėra.Ypač atšiaurus oras ir švenčių dienas, bus nedelsiant vėlavimo reiškinys.Be to, kokybės kurjerių bendrovė kiekvienas tinklas yra ne pardavėjas, viduryje gali atsirasti pavienių išparduotuvių pardavėjas blogas požiūris ir siuntinių žala ir t. t., kai kurie pardavėjai negali prognozuoti nenumatyti veiksniai.Trumpai tariant, tai, kas nėra malonus, prašome susisiekti su mumis, mes aktyviai bendrauti su kurjerių įmonės išspręsti.

4. Prekė yra prarastas: paprastai nuostolių dėl prekių, nes pakuotėje yra sunaikinti, jei yra nustatoma, kad sklypo juosta yra pakeisti sugadintas arba suplėšyti, lūžis, išpakavimas pėdsakai, prašome prisijungti.Jei pakuotėje nėra patikrinta, gavimo, kad prekių praradimo, trūkumo ar transporto sukeltos avarijos, mes labai sunku prisiimti atsakomybe, tikiuosi, kad jums suprasti.Jei tai yra saugumo ar vardu, vizos, prašome informuoti iš anksto, patikrinti prekių per paketą.

5. Problema kokybė: turi būti atskirai dalykų, prieš išvežant mes pasistengsime atidaryti keletą kartų patikrinti ir griežtos kontrolės, dydis ir spalva yra ne mes išsiųsti aplaidumo sukelia, pavyzdžiui, reikia sukeisti krovinių apmoka pirkėjas, jeigu iš tiesų gavusi rasti kokybės problemas teritorijoje, gavo 48 valandas, susisiekite su mumis prašome, pateikiant atitinkamus įrodymus, nuotraukas, tinkamas sprendimas jums, pašto, mes manome,.Pastaba: apatiniai ir kojinės nepriima jokių naudoti po keitimo ir grąžinimo!Atidžiai patikrinkite prieš taikant!Dėl skirtingų reikalavimų kiekvienam klientui, neįmanoma būti tobulas bet kliento akimis.Kai kurie neturi įtakos taikant mažų defektų tikimės, kad jūs ne rūpintis per daug apie tai.

6. Dėl vertinimo: bandysime visas pastangas, kad kainos kokybės doros pavyzdys, sukurti teisingą ir darnią pirkinių aplinką, atnaujinti nacionalinės pirkinių aplinką ir įpročius, naudą internetu, mes turime puoselėti, kartu siekiant išlaikyti ir sąžinės gydyti kiekvieną suma pirkimo ir pardavimo elgesį.Mes stengsimės siekti ir 100% aukštos pagirti, mes esame labai laukiami pagrįstą mūsų vertinimo.Ar prekybos abejonės, pirmiausia siekti komunikacijos, išspręsti nesusipratimus ir konfliktus, gali būti išspręsta per konsultacijas, yra mūsų aplaidumo ir atsakomybę, mes bus labai atsakinga.Supratimas ir pagarba yra tarpusavio!Kai kurie villains ir sąmokslo pirkėjai, prašome likti nuošalyje nuo šio gabalas grynas žemę!Susisiekite su mumis:

Žymos: 2021 darbotvarkės, leidinys rinkinys, nešiojamojo kompiuterio, fotoaparato dangtelis, notepad, stationeri, palaidų lapų sąsiuvinis popieriaus, e dienoraštis, biudžeto planuotojas paketas, dienoraščio sąsiuvinis leidinys, moterm

Apdorojimo pritaikymas savo reikmėms Taip
Modelio Numeris PVC
Ar importuoti no
Modelis BZ109
Puslapių skaičius tekstas 80
Viršelio Spalva Braškių plaktukas savo krūtinės
Specifikacijos Gali būti pritaikyti
Teksto medžiaga popieriaus kondensatorius
Tinka dovanų duoti kartų Reklama, pardavimo skatinimas
Kategorijos produktas Dienoraštis
Tekstas popieriaus dydis 18.3 * 12.8 cm
Privalomi Guminį Dangtelį
Atsitiktiniai straipsniai Nieko
Tekstas popieriaus svoris 249.2

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų