100/170CM Pripučiami Žaisti Mat Vandens Purškimo Trinkelėmis Žaislai, Lauko Šalies Purkštuvų Splash Mygtukai Vaikams Giardino Visi'aperto Piscina Nuoto

€3.33

€5.76

-42 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: PVC *Spalva:Mėlyna *Amžiaus grupė: > Amžius 18 mėnesių ir daugiau. *Skersmuo Matmenys: 100cm/170cm(šalis-39,3 į/68in)

Produkto Aprašymas:

*1.Jis yra pagamintas iš minkštos ir sunkiųjų PVC medžiagos, aplinkos ir netoksiškas.Dielektriniai suvirinimo užtikrinti tvirtą bendrą kuri neleidžia plyšimas naudojimo metu.Jis bus stovėti laiko išbandymą laikotarpį!Amžius 18 mėnesių ir daugiau. *2.Yra trijų dydžių pasirinkti,100/150/170cm Skersmuo vandens pripildyto Purkštuvų kilimėlis, Pripučiamas Vandens Žaislas. *3.Prijunkite jį prie sodo žarnos ar PVC vamzdžiai, tiesiog reguliuoti vandens spaudimą mažesnis arba didesnis purškimo aukštis.Naujoviškas kamštis,kad atjungti ir nusausinti vandenį kito, naudojant lengvai. *4.Puikiai tinka Vandens Šalis, Žaidimai ar Šventės metu baseinu savo Veja.Puikus vasaros vandens veikla *5.Pakankamai didelis, kad vaikams sėdėti ir žaisti su vonia žaislai ar šokti aplink.

Pastaba:

(1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Pakuotė :

1 * Vandens Purškimo Žaislas Kilimėlis

Žymos: baseinas dekoracijos vaikams, baseinas šalies vaikų maisto, kūdikių splash baseinas, baseinas šalies vaikai žiedas lobizmas, vandenyno kamuolys baseinas vaikams, baseinas šalies vaikai kamuolys duobes, šalis baseinas vaikams, baseinas šalies vaikai, vandens purslų vaikai, splash guard vaikai

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas BASEINAS
Modelio Numeris WJ201905

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų