3 VNT/Set Gėlių Aukštos Kokybės 17 Gramų Minkšto Patarimas Smiginio Strėlyčių Patalpų Profesinės Dovana Smiginio Geriausias Žaidimas Saugos NUSTATYTI Geležies S B8E6

€4.08

€6.17

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Medžiaga: varis

1. Dart judėjimas yra kokios sisteminės judėjimo, biuro sveikatingumo efektas labai geras, yra bane modernių biuro liga.

2. Smiginio pagrindinis dalyvavimo ir raumenų susitraukimo ir nuorodą, nuorodą, riešo, alkūnės, peties, deltinio, tricepsas raumenų, riešų ir pirštų, ir t.t., ypač mažesnių taikos metu retai naudojasi raumenis Mokymas nėra didelis, taip pat gali būti koreguojama, atsižvelgiant laksto pirmyn ir atgal procesas yra taip pat geras pratimas.

3. Akių mankšta, smiginis ritmiškas judėjimas prašymą akis taikymo, atsipalaiduoti, atsipalaiduoti savo akis, sumažinti akies raumens nuovargis pasirinko

4. Smiginio sporto gali pagerinti gebėjimą tiksliai kontrolės nervų, raumenų, šis gebėjimas tam tikrą nebebus augimo, aukšto lygio smiginis, trys smiginis, gali būti valdomas per 1 cm2, turi įgimtų veiksnių, tačiau per pratimai gali pagerinti veiksmingai.

5. Dart judėjimas yra konkurencingos, stiprus antagonizmas, poilsio lytis tuo pačiu metu, pramogų, yra labai stiprus, taip pat galima reguliuoti proto būseną, pagerinti psichologinę kokybės.

6. Smiginio treniruotės gali reguliuoti pusiausvyrą smegenyse, kuris yra priimtas teismo sprendimas ir loginį mąstymą, erdvės kontrolės balansas.

Įskaitant:

3 x 17 Minkštas Patarimas Smiginis

3 x Raudona Lėkti Velenai

3 x Pink Lėkti Skrydžiai

1 x Originalus Piniginės

PREKĖS KODAS:QZ0001

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Žymos: rašikliai smiginio minkštas patarimas, dart, dart minkštas patarimas, dart kilimėlis, dart kilimas, dart profesinės, dart minkštas, strėlyčių rinkinys minkšta uodega, lėkti galvos, dart tikslą valdybos

Amžius >8 Metų
Tipas Smiginis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris QZ0001

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų