Medienos apdirbimo Scriber Tiesios Linijos Piešimo Kontūro Gabarito Multi-funkcija Žymėjimo Įrankis Lanko Dvejopos paskirties Lygiagrečiai Žymeklis Scribing

€17.12

€25.18

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Medienos apdirbimo Scriber tiesės, Kampo Dvejopos paskirties Lygiagrečiai Žymeklis Scribing Įrankis Piešimo Kontūro Gabarito

Ypatybė:

Raštininkas yra naujai pridėta nerūdijančio plieno ritininiai, galite ne tik nubrėžti lygiagrečias linijas, bet ir piešti apskritimus.

Aliuminio lydinio kėbulas, paviršius yra apdorotas, turi high polymer kietumas, patogi rankena, atsparumas dilimui, atsparumas įbrėžimams bei patvarumu.

Jis gali būti naudojamas įvairių medžiagų, keramikos, geležies, akrilo, medžio, stiklo ir kt.Palengvina jūsų darbą.

Papildomų aštrūs peiliai yra atsparios ir pažymėtas ryškios ir tikslios linijos, kurios gali lengvai sumažinti medienos pluošto, siekiant užkirsti kelią grūdai, iš jų nukristi.

Skalė yra aiškiai matomas ir lengvai įvertinti.Gali dvigubai kaip gylio indikatorius, greitas ir lengva valdyti, ir pajusti pusiausvyrą.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinių, nerūdijančio plieno

Spalva: sidabrinė

Matmenys (ilgis x plotis x aukštis): apie 220x50x77mm/8.66x1.97x3.03"

Piešinys diapazonas: apie 0-120mm/4.72"

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Scribing Įrankis

2 X Pieštukai

Žymos: dailidžių taisyklės, kontūras valdovas, rinkinys lazeriu, matuoklis matuoklis medienos apdirbimo, lanko scriber, žymėjimo matuoklis medienos apdirbimo ženklas, hole punch aikštėje, kampinis šlifuoklis saugos guard dangtis, colių valdovas, centro žymėjimo matuoklis medienos apdirbimo

Prekės Pavadinimas MOJOYCE
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris Medienos apdirbimo
Naudojimas Renovacija Komanda
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Elektros Įrankių Dalys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų