O SHI AUTOMOBILIO Sėdynėje Dėžutės Dangtelį Užsklanda, 1 vnt Centrinės Konsolės Porankiu Dangtelis Tinka A3, Q3 2013-2018 m.

€10.60

€12.76

-16 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aplinkos Skaidulas, Oda, Medžiaga,Spalva Juoda su Handworked Balck Siūlių Konstrukcija,Rūpintis Savo Porankiu Lauke Daugiau Kruopščiai. 100% visiškai Naujos, 1 Gabalėlis Odos Užsklanda Į Mūsų Paketas Vežami Į Jus.Kodėl Gi Ne Pirkti Vieną Dekoratyvinės Šviesos Jūsų Automobilį?Draugiškas priminimas: Prašome įsitikinti, kad jūsų vairas yra 100% tas pats kaip nuotraukoje.Kaip individualų padengti, jis netiks, net jei ir šiek tiek skirtumą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis arba galite siųsti nuotrauką iš savo vairas mums.

Tinkamas automobilio modeliai:

Už A3, Q3 2013-2018 M.

APMOKĖJIMAS: 1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko. 2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.VEŽIMĄ: 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!! 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.PRISTATYMO LAIKAS: Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 verslo days.By oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje, DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių pastaba: Mes nesame atsakingi už bet custom muito ar importo mokesčių.GRĮŽTA IR GARANTIJOS: 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.ATSILIEPIMAI: Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Žymos: Automobilių interjero, padengti odos sėdynės, ulonas pu automobilių sėdynės padengti, shi, automobilio lipdukas, hyundai licencijos plokštė, porankiai automobilių padengti, nerijos rankenos, automobilių sėdynės padengti rinkinys, vitz

Elemento Aukštis 0.2cm
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Prekės Pavadinimas O SHI AUTOMOBILĮ
Kilmės KN(Kilmės)
Nustatyti Gabalas 1
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Įrengimo būdas Montavimo instrukcija
Funkcija Puikus Rungtynės
Medžiagos Tipas Dirbtinė oda
Prekės Svoris 0.15kg
Elemento Ilgio 18cm
Taikomas Modelis Už A3, Q3 2013-2018 M.
Mfg Serijos Numeris F11
Poveikis Apsauga transporto priemonės interjeras
Elemento Plotis 10cm
Skalbimo modelis Plovimas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų