Nerūdijančio Plieno 38mm Žemyn Vamzdžio Iškelties Vamzdis flanšinis už Tial MVR 38 V-Band išmetamųjų dujų sklendė

€24.62

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Universalus Aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno Iškelties Vamzdis, MVR 38 V-Band išmetamųjų dujų sklendė Universalus nerūdijančio dumptube flanšinis už MVR (V-Surištas 38mm) išmetamųjų dujų sklendė lizdo. 90 laipsnių alkūnė iš flanšas su 5" kojos MVR 44mm išmetamųjų dujų sklendė alkūnės. 100% 304 nerūdijančio.Flanšinis už Tial V-Surištas išmetamųjų dujų sklendė.Pagamintas iš Aukštos Kokybės T-304 Nerūdijančio Plieno, su Kompiuterizuota Įtvarų-Lankstosi aš.e.Maksimaliai Sklandžiausiai Šalinamo oro Srautas Aukštos kokybės JDM Racing Dizaino Nukreipimus Karštos Išmetamosios Dujos iš išmetamųjų dujų sklendė Apačios link Variklio, lengviau ir labiau varginantis.Patogus Perskaičiavimo Sumažinti Aukštą Temperatūrą Variklio Bay; Daro Labai Skiriasi ir Garsiai Išleisti Oro.Pastatytas iš sunkiųjų nerūdijančio junges ir storio sienos, nerūdijantis ketaus vamzdis.Gražus TIG suvirinta costruction.Ateik pats kaip foto parodyti .Profesinės įdiegti reikia !ne instruaction **Už lizdo pusėje išmetamųjų dujų sklendė tik .Custom Pareigos 1. Tai pirkėjo atsakomybė už bet kokių vartotojo muito mokesčius, kurie gali būti imamas po pristatymo.

2. Kaip importo muitas bus imamas priklauso nuo kiekvienos šalies įprastą politiką.

3. Jei elementai yra sulaikyta Muitinės , pirkėjas atsako už patvirtintos sulaikyti daiktus.Atsiliepimai 1. Jei mes esame nepatenkinti produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su mumis laisvai prieš palikdami mums savo nuomonę, Mes turime suteikti jums tinkamą sprendimą.

2.Nereikia mums neigiamų ar fizinis grįžtamasis ryšys ,tai nėra protingas pasirinkimas, siekiant išspręsti problemą.mūsų grupės pasistengsime geriausias paslaugas jums.

3. Ne tik verslo ,taip pat tikimės būti draugais su jumis .Įspėjimas!! 1. Mes turime geriausią kainą, nes esame gamykloje, kad gali sutaupyti daug artimųjų apyvartą išlaidos

2. Jūs galite susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, jei norite, mažas ar didelis pardavėją

3. Visos dalys turi Profesinės įdiegimo ,kreipkitės į savo vietos veiklos parduotuvė, jei jūs nežinote daug, montavimas.

Žymos: tial išmetamųjų dujų sklendė, "google" pradinis mini jav plug, tial, ovalo formos šepetėlis, bov, vožtuvas išmetamųjų dujų sklendė, yra montavimo įrankis, apkaba vband, nupūsti, v grupė išmetamųjų dujų sklendė

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Specialios Funkcijos 38mm Vband Žemyn Vamzdžio
Elemento Plotis 15cm
Prekės Pavadinimas ISPEEDYTECH
Medžiagos Tipas T-304 Nerūdijančio Plieno
Nėra. Cilindrų Kita
Metų 2016
Prekės Svoris 0.4kg
sąlyga Nauja
Modelio Pavadinimas DP-38-2
Elemento Tipas Žemyn Vamzdžio
Elemento Ilgio 30cm
Elemento Aukštis 10cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų