Mielas Elnias Tualetinio Popieriaus Laikiklį Rankšluosčių Audinių Saugojimo Stendas, Stovas, skirtas Namų Vonios kambarys

€9.76

€14.78

-33 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Mielas Elnias Vadovas dizainas: Tai fantastinis naujovė tualeto ritinėlio laikiklis atneša smagu praktinis saugojimo sprendimas.Stilingas dizainas leidžia jums sukurti savo karvė iš tualeto ritinius.

TALPA: Šios egzotiškos loo roll turėtojai gali turėti iki 7 ritininis ne vieną kartą.Jūs niekada negali būti sugauti trumpas vėl!Paprastas būdas išsaugoti visus savo " rolls vienoje vietoje.

MEDŽIAGA: Pagaminti iš juodos spalvos milteliais dengtas plienas, kad būtų atsparus vandeniui.Puikus touch vonios kambario elementas.

STOVINČIOJE: nėra vargo, kai jis ateina į montavimo šie vaikinai.Šių tualetas roll turėtojai tiesiog stovėti ten, patogiai suteikti jums su audinių.

TVIRTAS POPIERINIU RANKŠLUOSČIU STOVI BAZĘ – Tai vertikali popierinių rankšluosčių laikiklis yra sunkūs, patogus naudoti, tvirtas bazės funkcijos no-slip dizaino ir tinkamo svorio ašara knyga lengvai ir švariai

PATOGUS TUALETINIO POPIERIAUS RITINIO LAIKIKLIS – skirtas pašalinti atsitiktinio ją ir popieriaus sujaukia, puikus vaikams ir svečiams; saugo jūsų virtuvėje ar vonios kambarys, tvarkinga ir valdoma, ir atrodys puikiai!

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis

Spalva: Juoda

Dydis: 370x335x135MM/14.57x13.19x5.31inch

Komplektą Sudaro:

1 Wc Roll Turėtojas

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl manua l matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Žymos: vyras tualetas roll turėtojas, tualetinio popieriaus laikiklis medienos lipdukas, tualetas papir turėtojas, laikiklis popieriaus tualetas, vonios kambarys organų, vonios kambarys hardwar, keptuvė aikštėje, bronz popieriaus turėtojas, stovas rankšluosčių, naujienos popieriaus turėtojas

Modelio Numeris Tualetas Roll Turėtojas
Kiekis 1 Gabalas
Departamentas Suaugusieji
spalva juoda
Įrengimas Nuolatinis
Sertifikavimo CE
Kambarys vonios kambarys
Stilius Modernus
Šalies Regione Gamyba Kinija
Savybės Gyvūnų Gyvūnų
Dydis 37
Apdaila "Chrome"
Rinkinį sudaro Tualeto Ritinėlio Laikiklis Wc Rulono
Montavimas Nuolatinis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Tipas Naujovė Tualetas Roll Turėtojas
Rinkinio Elementų skaičių 1
Elemento Tipas Tualetinio Popieriaus Laikikliai
Prekės Pavadinimas Kesoto

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų