2/4/6/8-Gabalas " 400ML Espresso Kavos Stiklo Dvigubos Sienelės Termo Izoliacija Arbatos Stiklo Taurės Atsparus Karščiui Alaus Kavos Akinius, Puodukų Rinkinys

€25.48

€35.39

-28 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

STILINGAS, IŠLAIKANT SAVO KAVOS, KARŠTO Stiklo kavos puodeliai, kad bus padidinti savo ryto kava ritualas.Kaip kavos mėgėjas mes visi mėgautis sėdi ir savouring, kad pirmą gurkšnelį ryte.Aromatas šviežiai maltos kavos ir paragauti karšto šviežiai paruošta kava yra vienas iš gyvenimo paprastas malonumas, mes visi galime džiaugtis.Gydyti save į dvigubo stiklo sienelėmis kavos puodelis nustatyti šiandien eiti jūs to verti!Yra dvigubas izoliuotas kavos puodelis užtikrina jūsų mėgstamiausia kava būna karšta.

Specifikacija:

Matmenys: 7.5*14.5 CM

Talpa: 400 ml žymės Svoris: 102g

Savybės:

ELEGANTIŠKAS & SUDĖTINGAS - dvigubos sienos stiklo padarys jūsų gerti, atrodo, plūduriuojantis viduryje oro.Pakelti savo rytą su aptakus dvigubos sienelės stiklo kavos puodelis, kad labiausiai savo ryto kava arba Arbata su šiuolaikiniais išvalyti kavos puodelius.

KOKYBĖ ir DIZAINAS - Kas Amisglass stiklo kavos puodelis yra rankų darbo, naudojant 100% švino nemokamai boro silikatinio stiklo.Lengvas ir funkcionalus aukštos kokybės stiklo nulio ir sudužti atsparus, ir bus stand up kasdienio naudojimo- & saugu šildyti mikrobangų!

IDEALUS PAJĖGUMUS JŪS 400 ML - Šie dvigubo sienelėmis kavos puodeliai yra puikus dydžio stiklo puodeliai arba kavos ar espresso.Holdingo "400ML patogiai, todėl jūs galite gerti du kartus shot", "cappuccino", americano, arba jūsų mėgstamiausia skrudintos kavos mišinys.

PIRKTI SU PASITIKĖJIMU & ramūs - 100% PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA - Kiekvieną stiklo nustatyti patikrino ranką prieš supakuota į Amisglass pakuotės.Amisglass stiklo-tai puiki dovana artimiesiems, šeimos, draugų, ir kolegų.Off tikimybė yra problema su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda yra pasirengę ir laukia, kad padėtų jums.

Supakuoti įtraukta:

2/4/6/8 XGlasses Taurė

Žymos: thermo bottl, kavos puodelis, atsparus atsparumas, os stiklo, kavos espresso maker, mirti arbata, atago, magnif stiklo, stiklo vyno, spalva kinų arbatos rinkinys

Drinkware Tipas Stiklas
Formos ROUND
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo SGS
Modelio Numeris AMS-CP-SC06X1234
Prekės Pavadinimas MALACASA
Medžiaga Stiklas
Kilmės KN(Kilmės)
Stiklo Tipas Skaidrus
Kiekis 6-10

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų