10vnt Kalnų Dviratis Dviračio Priekinės Šakės Priežiūros Sponge Dviračių Žiedas atsparus Dulkėms Tepimo Sponge Kilimėliai Ratas Priedai

€8.51

€8.96

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

MUQZI Šakutės Sponge Žiedas

Medžiaga: Importuojamų Kempinė Specifikacija: 30/32/34/35/36/38/40Mm Pakavimo Sąrašas: Putų Žiedas*10vnt Funkcija: Jis Gali Veiksmingai Saugoti Aliejaus, Tepti Priekinės Šakės, Išvengti Sunku, Dilimui, Priekinės Šakės, Ir padidina tarnavimo laiką.

Apie Pasirinkimą Sponge Žiedo Dydis:

Pasirinkti Dydį Sponge Pagal Skersmuo Vidinis Vamzdis Jūsų Priekinės Šakės.Pavyzdžiui, Jei Vidinio Vamzdžio Priekinės Šakės Yra 30mm, Tada Skersmuo Sponge Jums Pasirinkti Yra 30mm.Paprastai Kempine Žiedas Yra Apskaičiuojamas Pagal Vidinio Skersmens.

Kempine žiedas atliks dulkių, kai priekinės šakės yra darbo, todėl sponge žiedas labai purvinas.Kempine žiedas negali būti valomos naudoti.Po valymo kempine žiedas bus išplėsti ir tampa labai didelis.Rekomenduojama pakeisti pora kempinės kiekvieną kartą, šakės bus išlaikytas.Geriau tepti priekinės šakės.

Itin Didelio Tankio Struktūrą, Daugiau Naftos Saugojimo Skyles, Gali Laikyti Daugiau Alyvos.

Po Daug Tyrimų, Mes Nustatėme, Ultra-Didelio Tankio Akytojo Gaminti Šį Produktą.Ši prekė Buvo Didelis Tankumas, Atsparumas Dilimui, Ir tam tikra Ašarų Atsparumas, Ir Turi spartų Naftos Absorbcija Ir Saturation Speed (Tai Gali Būti Absorbuojamas Maždaug 2,5-ų) Jis Turi Gerą Naftos Saugojimo Ir Gali Pratęsti Tarnavimo Priekinės Šakės.

Dažnai Užduodami Klausimai: 1. Mes Pristatyti Per Dvi Dienas Po Apmokėjimo (Išskyrus Švenčių Dienomis) 2. Jei negavote Paketas Ilgą Laiką, Prašome nedvejodami Kreipkitės Į Mus Ir Mes jums Sekti Savo Daiktus.Jei Jūs negalite Gauti Tai, Mes Grąžinsime Visą, Prašome Nesijaudinkite Garantija: 1. Daiktai, Siunčiami Per Klaidą, Prašome Susisiekti Su Mumis Po Gimdymo.Mes Grąžinsime Visus Pinigus, Arba Išsiųsti Jį Jums. 2. Už Produktus Su Defektais, Arba Neteisingas Spalvas, Prašome Atsižvelgti Į Nuotraukas Ar Vaizdo Įrašus, Ir Mes Grąžinsime Visus Mokėjimus, Arba Vėl Galite Po Patvirtinimo.Atsiliepimai: 1. Jei Jūs Patenkinti Mūsų Produktais Ir Paslaugomis, Prašome Palikti Savo Teigiamą Atsiliepimą Ir 5 Žvaigždučių.Susisiekite su Mumis Ir Mes suteiksime Jums Nuolaidos Kitas Jūsų Užsakymą. 2. Jei Nesate Patenkintas Mūsų Produktus, Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Paliekant Neigiamą Grįžtamąjį Ryšį.Mes Garantuojame, Kad Mes Desime Visas Pastangas, Kad Problema Būtų Išspręsta.Ačiū.

Žymos: dviračių bagažinė, rockshox stalo rinkinys, Desertinės šakutės, mtb galios matuoklis dviračiu, svirtis pavasario, dviračių dalys, didelis, 29 fork, bicycl, dviračių priedai bendrieji, miesto kalnų dviratis

Medžiaga Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas
Kilmės KN(Kilmės)
Ratų dydis Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas
Prekės Pavadinimas MUQZI
Ašmenų Ilgis Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas
Tinka Diskiniai Stabdžiai
Kamieninių Dydis Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas
Naudoti Kalnų Dviračiai
Modelio Numeris Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas
Pakaba Taip
Tipas Šakių Techninės Priežiūros Sponge Ratas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų