Fizioterapija Šildymo Kilimėlis Greitai, Skausmo 6 Lygio, Temperatūros Parametrai Drėgnos Šilumos Terapija Variantas Kaklo, Nugaros, Pečių, Kojų

€24.81

€33.52

-25 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Karštas kompresas padeda šiluma prasiskverbia į raumenis, numatant tikslinės paramos, ir nuolatinė šilumos šildymo kilimėlis malšina skausmą, sąnarių ir raumenų skausmas.Suteikia raminančią pasireikšti hipertermija už nugaros, pilvo, sėdmenų ir kojų.

Specifikacija:

Medžiagos: Flanelė

Spalva: Pilka

Temperatūros diapazonas:40-60℃

Laiko koregavimas: 30-120min

Dydis: 75 x 40cm/ 29.9 x 15,7 per;

Įtampa: 110/220V

Galia: 120W

Automatiškai išsijungia po 2 valandų, kad būtų užtikrintas saugus naudoti

Ypatybė:

- Šilumos Terapija Padidina Kraujo Tekėjimą

Šilumos terapija padidina kraujo tekėjimą į gerklės sričių savo kūno sukelia raumenis atsipalaiduoti ir gydymo įvyktų greičiau.

- 6 Šilumos Nustatymai

Tinkinti savo komforto su jūsų pasirinkta 6 šilumos parametrai, ir jūs galite pasirinkti leisti trinkelėmis paleisti nuolat arba naudoti laikmatį pritaikyti savo kaitinimas iki 2 valandų.Unikalus matuoklis rodo jums pasirengimą, savo pagalvėlę, kaip jis įkaista.

- Šilumos Terapija Raumenų Sustingimas

Po ilgos, įtemptos darbo dienos, tai natūralu, kad patirties standumo aplink kaklo ir pečių.Jei negydoma ši įtampa gali sukelti įtampa kaupiasi, raumenų skausmas, ir galvos skausmas.

- Atsipalaiduoti Raumenų Skausmas

Šilumos terapija gali padidinti bloo-srauto ir atsipalaiduoti stora, raumenų skausmas.Jums bus dėkingi minkšto audinio ir paprasta pasiekti bei naudoti skaitmeninį kontrolė.

- Raminantis Šilumos per 30 Sekundžių

Šilumos Šildymo kilimėlis technologija padeda užtikrinti raminančią šilumos atleidimas 30 sekundžių, greitai, šilumos ir greitai atleidimas.Pajusti šilumos terapija darbą, siekiant padėti padidinti kraujo tekėjimą į gerklės srityse, dėl raumenų atsipalaidavimo ir greičiau gyja.

Pakuotė:

1 x Extra Large Šildymo kilimėlis su Valdikliu

1 x naudojimo Instrukcija

Žymos: šilumos padas skausmas, filmas pleistras, šildymo pagalvėlės lovos, kėdė šildymo kilimėlis, baterija šilumos padas, therapi, štanga pritūpęs padas, šilumos pagalvėlę kaklo, šilumos pagalvėlę nugaros skausmas, naftos skorpionas

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ne-audiniai
Galia 101W & Aukštyn
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 6 Valandų & Pagal
Prekės Pavadinimas Mrosaa

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų