3XLR Sekso Mašina Dildo už iKenmu Mašina, Įrenginys,Silikoninis Dildo Priedą Analinis Dildo G-taško Dildo Pakeitimo

€22.22

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kai kurie žodžiai visus klientus!

Mes nemanome, kad prastesnės produktus!

Atsiprašome, bet negalime suteikti jums mažiausią kainą, tačiau mes negalime garantuoti kokybę.Todėl, prašome palyginti mūsų produktai atitinka žemos kainos produktų, kuriuos matote.Ačiū!

3XLR Sekso Mašina Dildo už iKenmu Mašina, Įrenginys,Silikoninis Dildo Priedą Analinis Dildo G-taško Dildo Pakeitimo

Produkto Aprašymas, Naudojant: 1.Taikyti tepalinės alyvos, prieš naudojant. 2.Naudojant produktą, saugos ir higienos, rekomenduojama dėvėti prezervatyvo patirti. 3.Po naudojimo, prašome naudoti vandeniu ir antibakteriniu muilu valyti varpos, tinkamas išsaugojimo. 4.Siekiant išplėsti produkto gyvavimo prašome įrašyti vėsioje, sausoje, paslėptas vieta. 5.Dildo yra tik priedas,taigi, prašome jį pirkti su sekso mašina,gausite daugiau įdomus.Dydis: XJQPJ-G3: Bendras Ilgis: 22cm ,Insertable Ilgis: 20cm ,Skersmuo: 4.4 cm;Svoris:300g.XJQPJ-G3: Bendras Ilgis: 21cm ,Insertable Ilgis: 19cm ,Skersmuo: 4.4 cm;Svoris:310g.

Pastaba: Visi priedai neturi jokios vibracijos funkcija,ir mes siūlome, jūs jį naudoti su sekso mašina arba siurbimo taurės.

Apie Rėmus ir pateikti elementai

Siekiant apsaugoti jūsų privatumą, mes garantuojame siųsti savo produktus, saugiai.Produktas bus supakuotas su oro pagalvėmis / geltonos spalvos plastiko burbulas maišelį, kad išvengti sugadinimo transportavimo metu.

Apie Garantija

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba yra brokuota.

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugus, nekenksmingas kūnui, (tai yra normalu, kad jums kvapas, šiek tiek kvapas, kai pirmą kartą atidarėte, dėl to, kad produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Taip, Prašome švarus ir sausas, be abejo, kvapas greitai dingsta.)

Apie Laivybos

We will ship užsakymą per 7 darbo dienas.Pristatymo laikas skiriasi atsižvelgiant į įvairių šalių ir įtakos turės laiko, atostogų ir pan.Jei pavedimas ne recevie deklaruoti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką daryti, jei jums kyla produktų problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar gali ne naudoti, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčas bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.Prašome palaukti.

Apie Atsakymai

Mes manome, klientams, nes mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsakymus.

( Pastaba: Jei paskirties vieta yra nuotolinio šalyje ar regione, laivybos kaina yra daug daugiau, nei įprasta, todėl klientams reikės mokėti papildomai, laivybos mokesčiai.)

Žymos: vibratoriai moterims " multi greičio vibratorius, dildo pakeitimo, odos vibratorius, 3xlr, dildo įranga, 3xlr dildo, analinis dildo, vibrat, kamuolys su dildo, dildo realistas

Produkto pavadinimas Dildo Sekso Mašina
Prekės Pavadinimas iKenmu
Sekso Mašina Moterims Sekso Parduotuvė
Dydis As Pictures
Medžiaga Silikono
Svoris 310g
Vartotojas Unisex daugiau nei 18
fuckmachine ginklą dildo sekso mašina
Sekso mašina lytis maschine
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Punktas sekso žaislas
spalva juoda
Elemento Tipas Dildos
Sekso mašina dildo Silikoninis Dildo
Pakavimas Neutralus Pakavimo
Sekso Mašina Areštas Tikroviškas Dildo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų