1pcs Mezgimo Maišelį Nešiojamų Rankų darbo Siūlų Saugojimo Krepšys Vilna, Virbalai, Siuvimo, Nėrimo Organizatorius Prekes

€8.92

€16.21

-44 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Lengva Nešti: mezgimas nešti gali lengvai tilptų ant jūsų riešo, todėl mezgimo projektų on-the-go vėjas.Wrap gali būti suvyniotos arba sulankstyti į įvairių dydžių savo valią.Lengvas dizainas labai tinka į jūsų mezgimo ir amatų krepšys lengvai atlikti.

Puikus Pasirinkimas: Ši maža mezgimo maišelis, skirtas organizuoti savo siūlų kamuoliukus, nebaigtas projektas, puošybinės, mezgimo virbalais ir kitomis mezgimo priemonėmis gerai, didžiosios atlikti visi jums reikia.

Gerai Pagaminti: Gražiai rankų darbo.Pagaminti iš sunkiųjų ir patvarus drobė medžiagos, saugojimo maišelis gali labai ją saugo nuo dilimo ir trukti ilgai.

Multi Tikslas: verpalai saugojimo krepšys yra puikus Kalėdų, gimtadienio dovana avid knitter, patyrę crocheter, adata darbuotojas ir crafter.Gali būti naudojamas kaip pirkinių krepšys, weekender maišelį ir amatų maišelį.

Būtinybė: Didžiosios atlikti viską, ką reikia, ir lengvai gauti tai, ko norite.Idealiai tinka kelionės ir Mezgimo visur.

Pakavimo Sąrašas:

1*Mezgimo Tote Bag

Žymos: audinys dulkių, mezgimo siūlų krepšys, nėrimo saugojimas, krepšys maišeliais, vakuuminiai saugojimo krepšys larg, mezgimo saugojimas, sėdynės krepšys organizatorius, diamond verpalai, paplūdimys bakas, plieno vielos vilna

Taikomas Vietos Už Durų, Arba Ant Sienos
Formos Stačiakampio formos
Specifikacija Other
Modelio Numeris Mezgimo Krepšys
modelis Butas Tipas
Produktas Kita
Pavadinimas
Talpa 200ml
Storis 8 viela
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Drobė
Forma Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Naudoti Įrankiai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų