Ilgas Chalatas, Vonios už Moterų Minkštas Šiltas Vilnos Pliušinis Chalatas Ponios Sleepwear Pižama, kambariniai drabužiai Žiemos Dušo Pižamą naktiniai drabužiai

€24.20

€34.57

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Ilgas Chalatas, Vonios už Moterų Minkštas Šiltas Vilnos Pliušinis Chalatas Ponios Sleepwear Pižama, kambariniai drabužiai Žiemos Dušo Pižamą naktiniai drabužiai

Šiltas Patarimai:

Kai skalbimo koralų vilnos drabužius pirmą kartą, tai yra normalu, kad patalpų plaukų.Tai yra liekamasis plaukus nuo pjaustymo procesą, o ne korp audinio pati.Jis dings po skalbimo vieną ar du kartus.

Prašome atkreipti dėmesį: 1. dėl vadovo plytelių matavimo, prašome leisti klaida 2-5cm. 2.Dėl skirtingų monitorių ekranai, dėl apšvietimo ir kitų priežasčių, prašome leisti tam tikrų spalvų skirtumas.

Didmeninė Prekyba &Drop Laivyba

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Mes paramos lašas laivybos.jūs palikite mums gavėjo adresą ir telefono numerį www.dazasvydziomusiai.lt, kai jūsų užsakymą,ir tada mes atsiųsime iš pakuotės pagal adresą, jūs turite kairę,tuo pačiu metu,mes galime priimti užsakymus CSV.

Apie Laivybos

Paprastai, mes išsiųsti elementą per 1-5 dienas, gavus mokėjimą.Mano muitinės, nuotolinio adresas ir pristatymo greičiu, mes galime naudoti kitų laivybos metodus, o ne vienas, matote, kad puslapis.

Atsiliepimai

Jeigu esate patenkinti produkto,prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su pirkėju rodo.Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.Mes visada tikimės, kad suteikti jums geriausia pirkimo patirtimi ir plėtoti win-win, ilgalaikius ir draugiškus santykius, bendradarbiavimo su jumis.Ačiū !

Žymos: sleepwear pledas moteris, pliušinis chalatas, ponios vilnos suknelė, flanelė skraiste, plus size šilko chemise, housecoat moterims, velor moteriški chalatai ilgai, žiemos skraiste, vonios chalatas, chalatas moterims

Modelio Tipas Kietas
Sezonas Žiemos
Kilmės KN(Kilmės)
Tinka Vyrų / Moterų/Pora
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Occassion Kasdienio Naudojimo / Homewear/Sleepwear
Elemento Tipas Rūbeliai
Audinio Tipas Flanelė
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Dydis M/L/XL
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris Žiemos Flanelė Rūbeliai
Medžiaga Koralų Vilnos
Nepadori Nuotrauka No
Medžiagos Sudėtis Flanelė
Prekės Pavadinimas MOTUONILOVE

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų