Automobilių Skėtis Krepšys, atsparus Vandeniui Lankstymo Ilgas arba Trumpas Rankena Skėtis Turėtojo Automobilių Automobilių Kamieno Organizatorius Skėtis

€3.15

€4.70

-32 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

71778 Karšto Pardavimo

Aprašymas :

100% Naujas.

medžiaga: oxford

Dydis: apie 60 * 19 * 13cm klaida apie 1cm

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Ypatybė:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: skėtis turėtojo pagamintas iš aukštos kokybės dirbtinės odos, kuri yra atspari vandeniui, patvarus, patogus ir lengvas.

2、Palaikyti švarą: krepšys gali būti surinkti, apačioje-vandens lašelius, ir vandens lašelių, nebus nukristi ant automobilio.Nėra daugiau sukibimo skėčiai savo automobilį!Išlaikyti automobilio sausas ir švarus, ant lietingą dieną.

3、Lengvas Pakrovimo ir Iškrovimo: atgal maišelį priima kablys ir kilpa dizainas leidžia lengvai įdiegti ir pašalinti.

4、Reguliuojamas Ilgis: Tinka mažesnėms lankstymo ir ilgiau skėčiai, jis gali sutalpinti dviejų skirtingų dydžių skėčiais.

5、Tinka: skėtis turėtojo tinka visiems modeliams, jis yra sulankstomas ir carryable.

Šiltas Patarimas :

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1cm skiriasi,jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

Žymos: skėčiai tvirtinimo, ultravioletinių skėtis, valiz organizatorius, skėtis, konteinerių skėtis, saulės skydelis nuo saulės, stabdžių skėtis, super karšta šortai, prieangis organizatorius, animacinių filmų skėtis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Oxford
Prekės Pavadinimas INSEET

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų