RAŠALO ĮKVĖPIMO®Suderinama tonerio Samsung CLT-K4092S CLP-310 | Juodas: 1500 puslapių

€15.52

€16.69

-7 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Leiskite mums padėti jums

Tuo Rašalo Įkvėpimo, jūs rasite geriausių kokybės pakeitimo spausdintuvų tonerio kasetės.Jie išsiskiria ne tik savo puikią spausdinimo kokybę, bet ir jų neįtikėtina spektaklis, kuris gali būti lengvai palyginti su pirminiu products.By naudoti pigūs Rašalo Įkvėpimo tonerio kasetės, ne tik taupo pinigus, bet taip pat įsitikinkite, kad spausdintuvas lieka geriausios formos.

Spausdinimo miltelių kasetės keitimas idealiai tinka įmonėms, kurios nori sumažinti spausdinimo išlaidas nesumažinant kokybės ir bendrą vidaus vartotojui, kuris rūpinasi, kad aukšto lygio savo įspūdžiais.

PRODUKTO INFORMACIJA

Modelis: CLP310 (CLT-K4092S)

Tipas: Nauja ir suderinama

Pakeitimo: Samsung CLP-310, CLP-310N, CLP-310K, CLP-310NK, CLP-315, CLP-315N, CLP-315W, CLP-315WK, CLP-315K, KROVININIS-3170, KROVININIS-3170FN, KROVININIS-3170FW, KROVININIS-3170N, KROVININIS-3175, KROVININIS-3175FN, KROVININIS-3175FW, KROVININIS-3175N

Įrengta naujausia CHIP & paruoštas naudoti

Jūs galite pakeisti spalvas, žaidimas per sumos žaidimą.

PAKAVIMO Sąrašas 1 Set + 1 Black 1 1 JUODA 2 JUODA

NEMOKAMAS PRISTATYMAS express pristatymas mes laivas mūsų gaminiai iš JK arba Europos teritorijoje.Visi užsakymai yra tvarkomi per 24-48 valandas po patikros mokėjimo.Prieš pirkdami, įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei ne, teisingai, jis iki mokėjimo.Jei negavote jūsų siunta per 15 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisiekti su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

KLIENTŲ APTARNAVIMAS

& Iexcl; Aukštos kokybės klientų aptarnavimas yra čia jums!Jei jums reikia pagalbos, o ieško puikus rašalo ar tonerio, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs norite padėti, kai jūs perkate mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.Mūsų klientų aptarnavimo darbai, pavyzdžiui, bičių, įsitikinkite, kad turite viską, ko jums reikia per trumpiausią įmanomą laiką. & Iexcl; nesivaržykite, parašykite mums su bet kokia problema, kuri gali nutikti!

ATSILIEPIMAI

Maloniai prašome jūsų pateikti mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, tegul kiti žmonės pamatyti, kaip gerai, kad mūsų produktai yra.Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, prašome leiskite mums žinoti, prieš suteikdamas mums savo neutralų ar neigiamą nuomonę.Tokiu būdu mes galime spręsti problemas ir rasti būdą, kaip jas spręsti.Mes darome viską, kad išlaikytų aukštus kompetencijos ir streikuoti 100% klientų pasitenkinimo.

GARANTIJA IR GRĄŽINIMAS

Su mūsų produktu gauti 24 mėnesių garantija -Pirkti nesibaimindami!

Taip pat, jei esate nepatenkinti gavę savo užsakymą, jūs turite 30 dienų grąžinti ją pakeisti arba susigrąžinti pinigus; Susisiekite su mumis, prieš išsiunčiant prekę

Bet sugadintas gaminys turi būti pranešta ir grąžintos per garantinį laikotarpį; parašykite mums priežastį grįžti ir savo užsakymo numerį.

POLITIKA

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčius.

Kruopščiai patikrinti, ar jūsų spausdintuvo modelį parašyta pirmiau nurodytą sąrašą.Mūsų produktai atitinka ISO 9001 ir 14001 standartų ir gaminame mūsų gaminiai su 100% nauji komponentai.

Atkreipkite dėmesį, kad šis produktas yra SUDERINAMAS modelis, ne OEM.

Žymos: fuser "samsung" c480fw, veido miltelių, veido miltelių, tonerio spalva juoda, clp 315, "bluetooth" page turner, puslapis turner, pirkti toner black, būgno samsung c480fw, telefoną "samsung"

Tipas Tonerio Kasetės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rašalo Įkvėpimo
Kasetės Statusas Pilnas
Funkcija Suderinamas
Modelio Numeris clp310
Suderinamos Prekės Kita
Pakuotė Bulk Taip

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų